• 瀏覽: 8,936
  • 回覆: 98
  • 追帖: 1
16叔昨午到青衣城飲茶,呢間食店易手後良久沒幫趁了,蝦餃、燒賣、粉果、小籠包。。。就連叉燒包都一籠一個!我們一圍六人,攪到成枱都係小蒸籠!

附件

IMG-20211028-WA0005.jpg(275.1 KB)

2021-10-28 04:54 PM

IMG-20211028-WA0004.jpg(242.51 KB)

IMG-20211028-WA0003.jpg(142.67 KB)

熱賣及精選
有冇雀籠

十六叔係咪幫襯青衣城二樓個間?

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-10-28 04:54 PM 發表

16叔昨午到青衣城飲茶,呢間食店易手後良久沒幫趁了,蝦餃、燒賣、粉果、小籠包。。。就連叉燒包都一籠一個!我們一圍六人,攪到成枱都係小蒸籠!
甘樣服務唔合格。

引用:
原帖由 farm1615 於 2021-10-28 04:58 PM 發表

有冇雀籠
無食白鴿或炸子雞啊。。。

好懷念同同事去飲茶,又係叫到成枱都係籠

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-10-28 04:54 PM 發表

應該係二樓嗰間

引用:

濕濕碎啦!16席

引用:
原帖由 細雨黑山羊 於 2021-10-28 05:01 PM 發表

十六叔係咪幫襯青衣城二樓個間?
羊羊,青衣城一期一樓

賺到不夠付存放蒸籠的地方租。

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-10-28 05:38 PM 發表

羊羊,青衣城一期一樓
嘩,尼間高檔野黎喎十六,水準應該吾差

引用:
原帖由 degussa 於 2021-10-28 05:39 PM 發表

賺到不夠付存放蒸籠的地方租。
其他的未計,單單係。。。蝦餃燒賣粉果小籠包叉燒包,五樣野、六個人,就已經30個籠喺枱面!

引用:
原帖由 細雨黑山羊 於 2021-10-28 05:41 PM 發表

嘩,尼間高檔野黎喎十六,水準應該吾差
一粒蟹粉小籠包,(38蚊加一)x6個人
獨立蒸籠上,好似好矜貴。。。收得亦都好貴

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-10-28 05:08 PM 發表

無食白鴿或炸子雞啊。。。
咁叫個百鳥歸巢

成張枱都係蒸籠,放茶壺的位置都冇。。。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]