• 瀏覽: 5,226
  • 回覆: 41
主場居然放軟手腳

引用:
原帖由 watcher2019 於 2021-10-31 10:49 AM 發表
主場居然放軟手腳
熱刺今季不嬲係咁嘅水平,熱刺個老闆都好搞笑,唔想比錢買人,諗住換教練就可以成績好,現實足球世界9成既機率係比錢買到好球員就可以攞到冠軍

9次射門零中目標,又難怪令人懷疑

Kane不如去曼聯

熱刺根本無鬥心, 想打真軍都難, 收咗人工咪hea踢囉

費Sir年代,熱刺係曼聯的「送分童子」,年年6分無走雞!仲忠心到輸俾曼聯之後竟狂咬阿仙奴同車仔

引用:
原帖由 watcher2019 於 2021-10-31 10:49 AM 發表
主場居然放軟手腳
熱從來只是中遊分子
普帥帶入另一層次
大力神走
阿里迷失
簡又走吾到
只剩孫一個力撐

引用:
原帖由 初學駕駛者 於 2021-10-31 11:31 AM 發表

熱刺今季不嬲係咁嘅水平,熱刺個老闆都好搞笑,唔想比錢買人,諗住換教練就可以成績好,現實足球世界9成既機率係比錢買到好球員就可以攞到冠軍
有哈利卡尼 駛鬼買人

引用:
原帖由 cmk0160 於 2021-10-31 12:47 PM 發表

有哈利卡尼 駛鬼買人
踢波踢整體,唔係踢一個,如果買一個人就可以有好成績,紐卡素咁有錢叫佢用2億買哈利簡尼咪可以攞冠軍😂

救救蘇斯克查呀

引用:
主場居然放軟手腳
唔俾佢贏返場,件玩具就無得玩,3分事小,如果玩爛左件玩具,得罪其他18隊,熱刺更加無運行

尋日入到第3球時樓奴睇住個樣好失望,好明白佢心情,sob贏波握手都冇咩贏波表情笑容,大家互相明白

Kane 根本hea 踢
Son 單天保至尊佢一冇態熱刺就死

引用:
原帖由 初學駕駛者 於 2021-10-31 11:31 AM 發表

都唔一定,不過有個好教練好重要,幾年前利記仲成日比人話神經刀,但高普入主後,因應自己既教法買合適球員,沙拿,文尼黎時肯定唔係一線球員,亦唔係超級天價,羅拔臣以前好似仲兼職做超市,但幾年時間,呢幾位已經係自己位置全世界最頂級5名內,仲攞埋英超歐聯,所以話一個好教練可以將一隊二線頭變一線頭,但差既教練可以將全部頂級變二線

主題標籤 #熱刺
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]