• 瀏覽: 2,328
  • 回覆: 36
+2
  本輪世界盃外圍賽,阿根廷1比0擊敗烏拉圭,迪瑪利亞攻入全場唯一入球。

值得一提的是,這場比賽美斯坐在了後備席上。

統計顯示,在阿根廷國家隊,美斯這是5年多來首次坐後備席。他上一次坐後備席還是在2016年6月15日,在一場對玻利維亞的比賽中,他上半場坐後備席,下半場上場換下希古恩。

距離美斯上一次坐後備席,已經過去了1976天。

《奧萊報》透露,雖然美斯基本上已無大礙,但還沒有達到百分百。為了下一場對巴西的更重要的比賽,史卡朗尼決定讓美斯坐後備席。

此役,美斯第75分鐘上場換下盧施素,未能入球。

史卡朗尼:梅西坐場邊,隊友龍咁堅

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13796515/1/20211113

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
如果系無美斯情況下已經贏2:0,其實吾需要出美斯都可以,比曬新人練波!

巴黎果邊詐曬型,甘問題系合約度寫明“阿根廷優先”你無得詐型啦!

第三就系如果下場阿根廷贏到巴西欏到3分,你咪有條件同美斯講話阿根廷已經出線,應該吾需要再翻去國家隊住~

梅西真係冇品,係第六聯唔敢上埸,諗到條詐傷死橋,詐傷唔出走去踢國家隊痴迪馬利亞。

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-11-13 10:51 AM 發表
對完烏拉圭就對巴西,幾時先有魚腩食
梅西時時食無骨魚腩
唔洗驚

引用:
原帖由 ZKFOR 於 2021-11-13 11:02 AM 發表
如果系無美斯情況下已經贏2:0,其實吾需要出美斯都可以,比曬新人練波!

巴黎果邊詐曬型,甘問題系合約度寫明“阿根廷優先”你無得詐型啦!

第三就系如果下場阿根廷贏到巴西欏到3分,你咪有條件同美斯講話阿根廷已經出線,應該吾需要再翻去國家隊住~
巴黎果邊詐曬型係因為梅西詐傷講大話

最緊要袋三分
唔使搞到最後一場先至知道出唔出到線

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-11-13 11:30 AM 發表
最緊要袋三分
唔使搞到最後一場先至知道出唔出到線
南美8隊無骨魚腩仲要出4.5隊
點會出唔線
不過梅西坐場邊就嬲爆爆

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-11-13 11:40 AM 發表

點會出唔線
不過梅西坐場邊就嬲爆爆
https://rs3.sinahk.net/cap/66/2021/11/13/d/df5ad876ad8e9bf8b33f98ee0f90206a.jpg
咁易出到
當年就唔使重召美斯拯救球隊啦

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-11-13 11:44 AM 發表

咁易出到
當年就唔使重召美斯拯救球隊啦
因為阿根廷比梅西累到5勞7傷

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-11-13 11:40 AM 發表

點會出唔線
不過梅西坐場邊就嬲爆爆
https://rs3.sinahk.net/cap/66/2021/11/13/d/df5ad876ad8e9bf8b33f98ee0f90206a.jpg

引用:
原帖由 前往外圍的甩毛 於 2021-11-13 12:08 PM 發表

歐洲隊隊硬野
榜首先一定出線,次名要打附加賽
難度係全球之冠

但南美10隊出4.5隊
全球最易

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-11-13 11:53 AM 發表

因為阿根廷比梅西累到5勞7傷
贏美洲盃做埋MVP
依家出線形勢又樂觀
美斯幫到手就真

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]