• 瀏覽: 26,801
  • 回覆: 200
+8
本主題由 canon123 於 2021-12-30 03:12 關閉

係咪咁

返個屋企姐,好多老婆仔女都係上面架,駛唔駛咁困難啊

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-11-13 09:08 PM 發表
係咪咁

有確診呀 下年12月都未得

引用:
原帖由 aicirtap 於 2021-11-13 09:26 PM 發表

有確診呀 下年12月都未得
又話每日一千個quota 既

每日一千個quota,特區政府又可以將民憤推到另一個高峰。

其實你地係咪諗多左,連續有豁免檢疫人士入左社區,有可能會比香港人免檢疫上去?

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-11-13 09:08 PM 發表
係咪咁

香港人應該在大灣區內自由流動,才是徹底融入大灣區。

引用:
係咪咁

師兄,你好似想得太樂觀!最重要而家12月係咪真係有1000個名額先?呢個已經成疑問啦

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-11-13 09:28 PM 發表

又話每日一千個quota 既
可能打咗三針優先,跟住四針更優先,打針啦

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-11-13 10:12 PM 發表

師兄,你好似想得太樂觀!最重要而家12月係咪真係有1000個名額先?呢個已經成疑問啦
我有唔少客戶朋友已經同佢係大陸個老婆同個仔兩年無見,有同事因為太耐見唔到屋企人乾脆辭埋職返上去,政府想點?

林鄭心諗....中央想同我玩通關?點會夠我玩!玩到你2047年都通唔到關都得啊!

又有豁免人士走入社區,擺明下個月可能又延期通關啦,香港無辜市民又俾佢玩死了

引用:
原帖由 lcslch 於 2021-11-13 11:24 PM 發表
又有豁免人士走入社區,擺明下個月可能又延期通關啦,香港無辜市民又俾佢玩死了
一日有特區政府,港人休想通關回歸祖國

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-11-13 11:01 PM 發表

我有唔少客戶朋友已經同佢係大陸個老婆同個仔兩年無見,有同事因為太耐見唔到屋企人乾脆辭埋職返上去,政府想點?
我就是這次封關,損失咗六位數字,慘不慘?租屋等等費用繼續開銷。。

引用:
原帖由 fukyellowobject 於 2021-11-14 12:05 AM 發表

一日有特區政府,港人休想通關回歸祖國
等7月換人或阿爺直接接管仲好

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-11-14 12:05 AM 發表

我就是這次封關,損失咗六位數字,慘不慘?租屋等等費用繼續開銷。。
你咪白交租

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]