• 瀏覽: 58,815
  • 回覆: 745
  • 追帖: 1
+7
可悲

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-11-16 10:13 PM 發表

你有絶症呀,個病叫死蠢
你生活得咁痛苦

度度都有好同壞人。講返轉頭,本地矮醜窮賤挫男又真係要揀內地女先有人show 佢,百貨啱百客各取所需

關大陸人咩事?又關個阿娟咩事?

根本就錯晒重點,有冇俾錢買?定1蚊買,定呃返黎,關件事咩事?

係你個仆街老豆將層樓送俾人冇顧過你,業權係人地手,佢有權唔俾你住,至於佢仆唔仆街,定你令到佢仆街,你地自己知。

一味就煽情,但是非不分。

引用:
原帖由 中秋會表姐 於 2021-11-16 10:07 PM 發表

上年東望都導道過一個香港後生仔呃佢姑媽層樓,點睇
香港地乜都有,記得好似2010-2012年,有位父母供個仔去澳洲讀書,結果個仆街仔讀屎片,未畢業就返香港再問老母借錢失敗,殺埋父母後斬件放入雪櫃

引用:
原帖由 adadd123 於 2021-11-16 06:34 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=-MCN_Jsu0yo

睇完上下2集真係哭出黎

講一下背景 佢個女係襲啞人士 件事發生係今年既6月
老豆岩岩走左 竟然走之前遺囑寫住間樓既所有業權都比果個樓下保安
比左間屋一個大陸女人(保安)
果個大陸女人 仲要改埋道門鎖唔比佢個女番屋企
佢個女每日訓係自己屋企門口  日日拍道門想求佢開門都無人理
條片係新既希望 ...
小心忽然對你好的人,必有企圖。

個女保安深謀遠慮有預謀

大6女人一向貪.......

講句公道說話人祇有好人同衰人,係冇分香港人同大陸人,你班仆街黃屍見到呢個有大陸口音嘅女人就上綱上線無限狂屌。如果你哋出發點係屌一個衰人冇問題,但你哋你哋而家講到之逢喺大陸女人都係仆街冚家鏟,好想問一句香港女人係咪個個都好先,咪係一樣大把臭閪。

利申:呢個女人的確係仆街係絕對抵屌,但係唔該唔好屌撚曬成個中國嘅女人。

打官司未必對美華有利。
工民黨依家只係淨番余若薇可以幫佢,相反阿娟可以搵何君堯、周浩鼎、陳曼琪、馬恩國、梁美芬、張國鈞…為佢出頭,人強馬壯,勝算大好多!

樓主識唔識以偏蓋全點解?
定係識而有心煽動? 

引用:
原帖由 adadd123 於 2021-11-16 06:34 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=-MCN_Jsu0yo

睇完上下2集真係哭出黎

講一下背景 佢個女係襲啞人士 件事發生係今年既6月
老豆岩岩走左 竟然走之前遺囑寫住間樓既所有業權都比果個樓下保安
比左間屋一個大陸女人(保安)
果個大陸女人 仲要改埋道門鎖唔比佢個女番屋企
佢個女每日訓係自己屋企門口  日日拍道門想求佢開門都無人理
條片係新既希望 ...
其實啲招數同之前同啲老嘢攪講座啲傳銷一樣,又係比啲關心噓寒問暖,啲老嘢最受落,連家人反對刀唔理幫傳銷買呢買囉,所以跟本呢啲事好普遍,小甜甜比光頭聰呃20億刀係用呢招

引用:
原帖由 hkboy 於 2021-11-16 10:16 PM 發表

香港地乜都有,記得好似2010-2012年,有位父母供個仔去澳洲讀書,結果個仆街仔讀屎片,未畢業就返香港再問老母借錢失敗,殺埋父母後斬件放入雪櫃
你叫樓主情何以堪?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]