• 瀏覽: 279,589
  • 回覆: 72
  • 追帖: 33
+48
各位師兄師姐,今次選舉上briefing好似黎得好急,如果收到通左可以係下面留個言,講下自己幾時收到Email,派左去邊區,幾時上briefing,俾大家仲等緊嘅同事有個參考丫。🙏🏻🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 yaliesther 於 2021-11-17 08:43 AM 發表
各位師兄師姐,今次選舉上briefing好似黎得好急,如果收到通左可以係下面留個言,講下自己幾時收到Email,派左去邊區,幾時上briefing,俾大家仲等緊嘅同事有個參考丫。🙏🏻🙏🏻🙏🏻
收Email :14/11 晚上
地區:天水圍 + 元朗
Briefing:16/11
做咩位:PO

(朋友消息,利申:我仲未收到)

引用:
原帖由 精明投資者 於 2021-11-17 08:49 AM 發表

PO 今次薪酬係點
好似有$4280

引用:
原帖由 山下紅色的隊長 於 2021-11-17 08:54 AM 發表
呢個月日日都會有general 的traning, 分地區上,所以應該offer 會出到月尾
我明白丫,只係想知而家派左邊d區丫

引用:
原帖由 yaliesther 於 2021-11-17 08:43 AM 發表
其實你地有冇理解我開呢個post嘅原意呢?
唔係討論做選舉人工有幾錢丫,係想知而家派到邊區做briefing

屯門區剛收到

我想問下有冇point 7可以upgrade到做PO?

引用:
原帖由 tommytan 於 2021-11-19 09:00 AM 發表
而家收唔到,係唔係等於唔使做?
應該仲未派晒

引用:
原帖由 bc_lss 於 2021-11-19 12:51 PM 發表

我08年開始做,由PA做到APRO......APRO都做左3、4次.....都冇收到email
應該未派到,放心

引用:
原帖由 melthy 於 2021-11-19 02:54 PM 發表
我尋晚終於收到
葵青區
封信字眼好似有少少唔同
有咩唔同?

引用:
原帖由 melthy 於 2021-11-19 02:56 PM 發表

佢bold左分配以上票站暫定安排 或會更改
講到隨時都會變咁
咁攪笑,我睇下先🤔

引用:
原帖由 娥眉派獎門人 於 2021-11-19 05:24 PM 發表
大埔未有
我同事收到丫,佢大埔

引用:
原帖由 ktchiriko 於 2021-11-19 06:38 PM 發表
請問而家有乜區未派offer?thanks
未聽到有新界北

引用:
原帖由 野原美雅 於 2021-11-19 10:02 PM 發表
唔駛驚無offer,部門收到內部通知未夠人數,仲要交人頭出來
我嗰邊都好似係

引用:
原帖由 jackyfree2 於 2021-11-20 10:11 AM 發表

話明唔夠人…自願一定有,除非你好唔掂!

已經有新仔…已做過PA嘅,被Upgrade 做PO喇~

你話PO位…有幾唔多人呢。
我都想upgrade,可惜都係派PA咋,我已做過3次啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]