• 瀏覽: 280,446
  • 回覆: 115
  • 追帖: 32
+48
引用:
原帖由 小胡圖 於 2021-11-17 09:44 AM 發表

同上次DC 差甘遠
喱個價錢同上次dc係一樣,都係加左人工既數,對上一次LC po係3000幾

引用:
原帖由 ekiller2003 於 2021-11-17 09:57 AM 發表

我睇PO連set場係$4xxx, PA就$2xxx
係。咪同上次dc一樣。講緊上次LC係2016年。2020果次LC 係5000幾但冇舉行到。

引用:
原帖由 逆轉人生 於 2021-11-18 08:30 PM 發表
請問PA係幾錢人工啊!我老細話好似遲報名少啲人工,上次也有報名嗰啲人工好D!
不過我真係唔係好清楚所以問吓大家🙏🏻
普通票站pa有做佈置就23xx,pa(h)係25xx,幾時報人工都一樣,人工係一致,同埋今次唔係報名係做提名。

引用:
原帖由 ktchiriko 於 2021-11-19 06:50 AM 發表
請問有冇港島東區太古、西灣河人收到通知?謝謝
東區係星期三晚凌晨出左通知,briefing係下星期三。

引用:
原帖由 ktchiriko 於 2021-11-19 07:52 AM 發表

即係我冇份囉
我報PO咋,我唔返想返第二度吖😩
佢都係做po。不過唔好灰心,我覺得未派哂而已

引用:
原帖由 /BEER/ 於 2021-11-19 09:51 AM 發表
港島區好似無咩聲氣
灣仔區下星期二briefing。中西區已brief完。東區係下星期三。南區未知。

引用:
原帖由 stitch_88 於 2021-11-19 07:16 PM 發表

葵青區無?
葵青區尋晚派左,briefing係下星期四。

引用:
原帖由 香煎疑惑的主題 於 2021-11-19 07:36 PM 發表
請問大家係咪都係po收到?有冇apro收到?
Apro 屯門今晚收email

引用:
原帖由 rt8641 於 2021-11-20 12:57 AM 發表
我都收左通知,被踢去做衞生。。。
Pa(h)多錢過Pa,不過感覺忙好多

引用:
原帖由 海灘捉朋友 於 2021-11-20 06:53 AM 發表

你夠膽咪 reject offer 囉。
一係去,一係唔去。
REO 企硬唔調配,你可以點?
今次nominate填果張annex V,冇左不願意跨區喱個選項,只有願唔願意去疫苗中心。

引用:
原帖由 海灘捉朋友 於 2021-11-20 03:46 PM 發表

病當然去唔到。咁無可能 REO 投票日即 CALL 人去做工作人員架。Waiting list 有咩作用?
有後備站架,之前朋友做過一次,甘岩冇需要派人,就坐一日坐到夜晚點半收工。而後備站都係正選妮,要上briefing。waiting我唸係for replace d連briefing都唔去或依家已經覆左唔去既。

引用:
原帖由 yaliesther 於 2021-11-20 10:57 PM 發表

係咪nominate左都可以reject?
Reject既話會交比部門跟進,解釋到咪係問題

引用:
原帖由 海灘捉朋友 於 2021-11-21 10:28 AM 發表

正喎。少出港島,真係唔識。
伊館行去入境度食??最少都行20分鐘。同埋好full唔book基本上都唔洗唸😏

你經ive果面行出去灣仔道,就好多選擇。

引用:
原帖由 香港白滑的腳毛 於 2021-11-21 08:38 PM 發表

唔怪得無收到email啦🙄部門無send過8月5個份form比我填!我只係填左6月個form(選委+立會)個份Form!原來要填兩份🙄
聽日一於打去問😞
無叫你填annex V,即係部門冇nominate你。6月果份填左,只係知你有興趣做,部門亦都知你有興趣做,reo之前將有興趣做同事既list比部門(annex III),但部門唔nominate你就唔知咩原因。

引用:
原帖由 香港白滑的腳毛 於 2021-11-21 08:53 PM 發表

哦~姐係無被提名就無得做 今屆REO唔請自己主動報名👍🏻
今次改左玩法,係部門提名先有得做,冇得主動報名架,6月果份只係表達意願比部門參考,要交上去既人數係遠多於表達想做既人(例如報名得300人但要交上千人),所以想做但冇被提名係好奇怪的事。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]