• 瀏覽: 104,792
  • 回覆: 623
  • 追帖: 28
各位師兄師姐,今次選舉上briefing好似黎得好急,如果收到通左可以係下面留個言,講下自己幾時收到Email,派左去邊區,幾時上briefing,俾大家仲等緊嘅同事有個參考丫。🙏🏻🙏🏻🙏🏻

熱賣及精選
引用:
原帖由 yaliesther 於 2021-11-17 08:43 AM 發表

各位師兄師姐,今次選舉上briefing好似黎得好急,如果收到通左可以係下面留個言,講下自己幾時收到Email,派左去邊區,幾時上briefing,俾大家仲等緊嘅同事有個參考丫。🙏🏻🙏🏻🙏🏻
收Email :14/11 晚上
地區:天水圍 + 元朗
Briefing:16/11
做咩位:PO

(朋友消息,利申:我仲未收到)

引用:
原帖由 yaliesther 於 2021-11-17 08:46 AM 發表

收Email :14/11 晚上
地區:天水圍 + 元朗
Briefing:16/11
做咩位:PO

(朋友消息,利申:我仲未收到)
PO 今次薪酬係點

引用:
原帖由 精明投資者 於 2021-11-17 08:49 AM 發表

PO 今次薪酬係點
好似有$4280

呢個月日日都會有general 的traning, 分地區上,所以應該offer 會出到月尾

引用:
原帖由 山下紅色的隊長 於 2021-11-17 08:54 AM 發表

呢個月日日都會有general 的traning, 分地區上,所以應該offer 會出到月尾
我明白丫,只係想知而家派左邊d區丫

引用:
原帖由 精明投資者 於 2021-11-17 08:49 AM 發表

PO 今次薪酬係點

引用:
原帖由 yaliesther 於 2021-11-17 09:11 AM 發表

我明白丫,只係想知而家派左邊d區丫

引用:
原帖由 jackyfree2 於 2021-11-17 09:34 AM 發表

同上次DC 差甘遠

引用:
原帖由 小胡圖 於 2021-11-17 09:44 AM 發表

同上次DC 差甘遠
喱個價錢同上次dc係一樣,都係加左人工既數,對上一次LC po係3000幾

引用:
原帖由 Flowervsbee 於 2021-11-17 09:50 AM 發表

喱個價錢同上次dc係一樣,都係加左人工既數,對上一次LC po係3000幾
我睇PO連set場係$4xxx, PA就$2xxx

引用:
原帖由 ekiller2003 於 2021-11-17 09:57 AM 發表

我睇PO連set場係$4xxx, PA就$2xxx
係。咪同上次dc一樣。講緊上次LC係2016年。2020果次LC 係5000幾但冇舉行到。

引用:
原帖由 Flowervsbee 於 2021-11-17 09:58 AM 發表

係。咪同上次dc一樣。講緊上次LC係2016年。2020果次LC 係5000幾但冇舉行到。
了解, 之前幾錢就無印象啦
係見有其他師兄post出黎個價同自己睇果個價有出入所以有疑惑

引用:
原帖由 Flowervsbee 於 2021-11-17 09:50 AM 發表

搞錯左,應該係上年LC 招募加人工,PO 有6720。所以我認為都係減左

有無人有今年份Circular 我係ccgo 搵唔到

提示:支持鍵盤翻頁左 右