• 瀏覽: 7,406
  • 回覆: 63
+3
老實講, 唔係C朗仲有邊個?

溫室小花利雲正係敢留係宇宙隊屈機唔敢外闖, 歐聯就複製緊19年分組賽5場10球刷夠數做神射手既神話, 最終淘汰賽場場錦上添花無料到, 決賽更做埋隱形戰機靠高文, 國家隊只係同球壇小丑英格蘭同組, 竟然輸成6分排第2

美斯唔得啦, 睇排名同分數就知, 踢都無得踢

相反C朗由熱身賽(祖記)開始就keep住超水準表現到今時今日, 回歸母會拯救曼聯, 帶住班無用既隊友(e.g. 黃大仙迪基亞)同領隊蘇B都多番絕殺, 超凡體能令C朗近乎全勤出戰, 一換走佢就失分

諗到再講

附件

thumbnail.jpeg(35.94 KB)

2021-11-17 10:51 AM

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
基斯坦奴將6奪金球
6比6啦

原來係杜拜金🤣

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-11-17 10:55 AM 發表
基斯坦奴將6奪金球
6比6啦
永遠支持住C朗!

先公起C朗  (剛剛又先靠C朗才能保住參加世杯附加菜資格)👍👍😐

引用:
原帖由 messissem 於 2021-11-17 10:57 AM 發表
原來係杜拜金🤣
睇埋我既分析就知問題不大

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-11-17 11:00 AM 發表

睇埋我既分析就知問題不大
高唱入雲
恭喜ching 恭喜牙朗

引用:
原帖由 一休小徒孫 於 2021-11-17 10:59 AM 發表
先公起C朗  (剛剛又先靠C朗才能保住參加世杯附加菜資格)👍👍😐
多謝師兄支持C朗! 要不是雷柏迪斯奧派膠累輸朗神, 朗神根本唔洗踢多2場!

引用:
原帖由 messissem 於 2021-11-17 11:01 AM 發表

高唱入雲
恭喜ching 恭喜牙朗
守仔而家好開心

反而想知第9名的印度球員有什麼特別非凡之處
可以同牙朗較勁杜拜金球,絕非等閒之輩

無L有錯 呀朗歐國入5球仲做埋神射(不過有三球係12碼 一球5碼門前掃入)

可能怕太多人投注呀朗 揾美C利云做煙幕 其實呀朗根本攞硬

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-11-17 11:13 AM 發表

印度市場唔細,杜拜都要比下面
入球數超越伊朗球王
金球獎又力壓印度球王
牙朗真係勁到癲

主題標籤 #曼聯 #歐聯
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]