• 瀏覽: 18,581
  • 回覆: 119
  • 追帖: 4
+20
最近發覺去水喉去水時倒流,想問係咩問題?
進入香討影片區

look look

電批
item.taobao.com/item.htm?&id=586196432276

彈弓毒龍鑽
item.taobao.com/item.htm?&id=615467913581

鄉土朋友仔, 唔想俾水喉佬累死,
記得永久保存叫佢地跟住裝..
呢D 先叫預先幫人... 其他鄉土人, 一個都學唔到..只係頭痛醫頭..

有牌水喉佬點解 唔識學我咁出圖教精 鄉土朋友仔 ?

因為唔想做壞行規.. 乜野行規,

hea得就hea既行規
hea得就hea既行規
hea得就hea既行規
..有無講錯..

附件

2021-11-18_044652.png(109.29 KB)

2021-11-18 04:51 AM

20201108_104716.jpg(346.34 KB)

2021-11-18 12:57 PM

16800065-1_06-02.jpg(43.64 KB)

2021-11-18 01:15 PM

藍色有水以上既位用木筷子加廁紙去撩

16800065-1_03-.png(151.74 KB)

藍色有水以上既位用木筷子加廁紙去撩

20201228_214925.jpg(654.69 KB)

20201228_215458.jpg(843.91 KB)

2021-11-18_a.png(14.59 KB)

2021-11-20 01:29 PM

引用:
原帖由 也屎啦你 於 2021-11-18 04:50 AM 發表
look look
你的意思,係條去水渠塞了?
另外毒龍鑽彈弓是否在五金舖有得賣?

引用:
原帖由 Cepa 於 2021-11-18 07:22 發表

你的意思,係條去水渠塞了?
另外毒龍鑽彈弓是否在五金舖有得賣?
要係淘佬買,隻毒龍鑽彈弓最好用 電批, 可以按少少,轉少少咁就住 隊入去通。
已經N 年無通過,係時候d 食送 積要大大力咁通一獲

D喉咁做

引用:
原帖由 sk3603 於 2021-11-18 07:58 AM 發表
D喉咁做
唔好意思,想問有乜唔妥?

引用:
原帖由 也屎啦你 於 2021-11-18 07:54 AM 發表

要係淘佬買,隻毒龍鑽彈弓最好用 電批, 可以按少少,轉少少咁就住 隊入去通。
師兄,可否比張圖片我作參考?

引用:
原帖由 Cepa 於 2021-11-18 12:33 AM 發表
最近發覺去水喉去水時倒流,想問係咩問題?影片
成日都話,洗衣機去水唔好用樽隔,塞硬!
如果鋅盆去水暢順,清吓洗衣機隔氣就ok。

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-11-18 08:59 AM 發表

成日都話,洗衣機去水唔好用樽隔,塞硬!
如果鋅盆去水暢順,清吓洗衣機隔氣就ok。
師兄,想問你講的隔氣,在幅圖那個位置?

引用:
原帖由 也屎啦你 於 2021-11-18 07:54 AM 發表

師兄,係陶寶見到這款

係唔係這一款?

引用:
原帖由 Cepa 於 2021-11-18 09:13 AM 發表

師兄,想問你講的隔氣,在幅圖那個位置?

通常係個隔氣塞左

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-11-18 09:27 AM 發表

想問係唔係好似上面有位師兄講找條通渠神器,係下面對上去就應該可以通?

提外話, 請問鋅盆同洗衣機同時間一齊用/去水, 係咪唔得唔??

引用:
原帖由 Cepa 於 2021-11-18 09:52 AM 發表

想問係唔係好似上面有位師兄講找條通渠神器,係下面對上去就應該可以通?
試吓清咗隔氣先,唔好嘥時間。。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]