• 瀏覽: 57,435
  • 回覆: 133
好心唔好為咗推銷佢套爛鬼片日日搵話題啦!😁😁

引用:
原帖由 keke009 於 2021-11-20 12:31 PM 發表
我鐘意張柏芝,咁多年黎,佢保持一頭黑髮,堅持露出成塊面,無跟潮流染髮,無用頭髮遮掩面部,無整容.睇劉加0,整到腮骨都無,整尖下巴,肉酸.
咁多年黎,佢保持一對黑提,堅持露出成塊西,無跟潮流染毛,無用陰毛遮掩陰部,無整容。

Fake news

劉德華曾經講過唔同張伯芝合作係因為有場戲,當日三十幾度,劉被釣幾層樓高已經好辛苦,張仲大大聲講電話唔係收線埋位,大大聲講笑講買咩手袋,劉德華就好嬲以後唔再合作!

吹水新聞姐

人生本來就系悲喜交集啦

引用:
原帖由 keke009 於 2021-11-20 12:31 PM 發表
我鐘意張柏芝,咁多年黎,佢保持一頭黑髮,堅持露出成塊面,無跟潮流染髮,無用頭髮遮掩面部,無整容.睇劉加0,整到腮骨都無,整尖下巴,肉酸.
黑鮑

引用:
原帖由 SB600 於 2021-11-20 06:00 PM 發表
又好似只合作過大隻佬
之後好似無了
還有老鼠愛上貓

其實張栢芝做錯乜野?佢同陳生影乜相係佢地嘅事,啲相流出佢都係受害者,同謝生離婚一個女人仔揍大兩個仔,佢都冇扮可憐表現得好堅強,呢一點某程度上我好欣賞佢,邊個人冇過去,佢又唔影響到其他人,成日黑鮑前黑鮑後,人地鮑魚咩色關你乜事啫,你又唔係有份食,好心把口積下口德啦,一日到黑犯口孽對自己有害冇益

引用:
同你一樣感覺,黑頭髮最美,仲可代表著中國人
柏芝不會跟著世族眼光潮流,欣賞佢!勤力又叻女。。

本身冇家教,要怪就怪佢老豆老母

引用:
原帖由 叉燒撈丁 於 2021-11-20 09:09 PM 發表
栢芝當年個啲肉照對波好 挺 㗎,証明常用豐胸乳霜嘅效果…
假咪挺囉,對波完全無動感

佢無修養唔係今日先知啦!向太對佢咁好都最後都可以反哂面,同edison鬧到咁醜,都可以唔理霆鋒合照。你就知呢個女人有問題,但佢好命,個樣(年輕時)天仙咁靚喎。
#反而唔明撐佢既人係咩心態。

悲劇停不了