• 瀏覽: 4,718
  • 回覆: 26
  • 追帖: 2
在一錶難求下,每個人都想要一手錶,我不是討論AD正價食骨或二手店炒價,只係想知道大家對新錶的定義
1)只有在AD購買才算係
2)二手店或私讓,保留全膠或部份膠紙原全未改帶都算係
“共它話日期新鮮,但AD需要搣膠紙和已改帶的,收小白牌不用討論”

精選汽車
保卡上是買手錶當日日期

新錶,係未被其他人寵幸過嘅

引用:
原帖由 vvk886 於 2021-11-21 04:00 AM 發表

在一錶難求下,每個人都想要一手錶,我不是討論AD正價食骨或二手店炒價,只係想知道大家對新錶的定義
“共它話日期新鮮,但AD需要搣膠紙和已改帶的,收小白牌不用討論”
我試過戴過隻錶兩個月,之後放比錶鋪,即日見佢係網站當新錶賣

引用:
原帖由 vvk886 於 2021-11-21 04:00 發表

AD正價唔一定要食骨,不要誤導!

引用:
原帖由 se7endays 於 2021-11-21 04:40 PM 發表

AD正價唔一定要食骨,不要誤導!
請教師兄,師兄意思話AD唔一定要食骨,即係咪要食炒價?如果唔係VVVIP的話。

引用:
原帖由 bear熊 於 2021-11-21 17:13 發表

請教師兄,師兄意思話AD唔一定要食骨,即係咪要食炒價?如果唔係VVVIP的話。
小弟係AD VIP 會員 , 無食炒價及食骨

引用:
原帖由 se7endays 於 2021-11-21 05:45 PM 發表

要消費幾多先做到

以出世紙日期為準。

冇定義
新錶上到RSC,已經話隻錶度度花

引用:
原帖由 se7endays 於 2021-11-21 05:45 PM 發表

無食骨record點成為VIP?

引用:
原帖由 木伽四點 於 2021-11-22 10:49 AM 發表

冇定義
新錶上到RSC,已經話隻錶度度花
那是出世前弄花的,只能說是先天不足😅

引用:
原帖由 minhui 於 2021-11-22 10:53 AM 發表

那是出世前弄花的,只能說是先天不足😅
所以冇準則的

響錶佬度  新錶有得你買 就食盡你

一定要係AD買入才萛全新表,經過表佬/私人放售已經吾係全新

由其是二手錶佬所謂NOS表仲得人驚 入面做過手腳換過零件只有佢知

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]