• 瀏覽: 62,184
  • 回覆: 385
  • 追帖: 5
公司大廈有個看更好鬼多野講,咩都可以講一餐,有時都同佢啤2句吹下水

同佢熟咗就傾咗多,先知原來佢日日行返公司,我問佢住邊,可以行返工咁好
點不知佢講咗個公司附近一個豪宅盤個名出嚟,本身仲以為佢係特登搵一份近屋企既工
但原來唔係,佢本身住得好遠,唔想個仔日日車佢咁辛苦,所以佢特登搬出巿區租咗間屋,方便返工...
佢返工只不過係因為悶,想搵人吹下水咁
CLS,佢交個租仲多過佢份人工,呢啲咪叫真人不露相,有錢冇掟洗.....

之前仲懷疑佢隻勞係假野,睇嚟應該係真野

熱賣及精選
引用:
原帖由 亞倫DotG 於 2021-11-21 03:22 PM 發表

公司大廈有個看更好鬼多野講,咩都可以講一餐,有時都同佢啤2句吹下水

同佢熟咗就傾咗多,先知原來佢日日行返公司,我問佢住邊,可以行返工咁好
點不知佢講咗個公司附近一個豪宅盤個名出嚟,本身仲以為佢係特登搵一份近屋企既工
但原來唔係,佢本身住得好遠,唔想個仔日日車佢咁辛苦,所以佢特登搬出巿區租咗間屋,方便返工...
CLS,佢交個租仲多過佢份人工,呢啲 ...
好多老野的確係真人不露相,好似上次死嗰個的士司機,之前係退休警長。

我屋企個保安之前係大陸開電子廠,仲4間添,不過佢年紀大加上佢個仔做醫生唔鍾意搞工廠所以早幾年賣哂啲廠,之後佢覺得悶所以來做保安,但佢平時得閒就係屋苑整下呢燈電子零件

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-11-21 03:53 PM 發表

好多老野的確係真人不露相,好似上次死嗰個的士司機,之前係退休警長。
退休警察揸的士唔出奇,好多都做保安添

引用:
原帖由 被打壓的小網民 於 2021-11-21 04:10 PM 發表

退休警察揸的士唔出奇,好多都做保安添
嗯嗯,警長當年佢都有應該三萬零文個月啦。

隻撈先係識玩,有事可保命

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2021-11-21 03:53 PM 發表

有長糧又多份外快

我夠成日去老麥同學生爭位坐

摟主你講緊我😂

唔好睇小保安員,隨時有錢過你,人地悶唔想坐公園咋。曾經有保安揸波子返工又有,寶馬都有。

香港多有錢人,窮人仲多,兩極化

呢個世界乜人都有

引用:
原帖由 亞倫DotG 於 2021-11-21 03:22 PM 發表

CLS,佢交個租仲多過佢份人工,呢啲 ...
問下佢有冇女,你可嫁入豪門。

李保安

係TBB 高層 . 

街邊掃街既可能都有幾千萬身家

提示:支持鍵盤翻頁左 右