• 瀏覽: 1,685
  • 回覆: 19
  • 追帖: 2
成日忘了關, 係屋忘了關, 出街前又忘了關.

淘寶要點SEARCH 才找到?

THANKS

熱賣及精選
有人知嗎?

引用:
原帖由 uiyop 於 2021-11-21 23:01 發表

成日忘了關, 係屋忘了關, 出街前又忘了關.

淘寶要點SEARCH 才找到?

THANKS
學校試過爆電熱水爐,
好彩下面無人, 個爐係高位。

無得裝
熱水爐爭線入電制
直情要揾師父
加索制和時間制

人地識整航拍機既電王,廿幾三十年前就已經幫 髮廊 幾個電熱水爐 循環咁 一個爐著,其他三幾個off 之類。 古代商鋪派唔到大電箱, 唯有咁樣 先無跳制, 個個客都有熱水沖頭。

宜家鄉土既有牌電王,學到人地三十年前既玩法先講電啦。

引用:
原帖由 也屎啦你 於 2021-11-23 01:11 AM 發表

人地識整航拍機既電王,廿幾三十年前就已經幫 髮廊 幾個電熱水爐 循環咁 一個爐著,其他三幾個off 之類。 古代商鋪派唔到大電箱, 唯有咁樣 先無跳制, 個個客都有熱水沖頭。

宜家鄉土既有牌電王,學到人地三十年前既玩法先講電啦。
依家呢所謂電王真係連簡單線路都唔係睇。隻掣邊都印晒點接線都大把人唔識睇黎接。
樓主連搵都唔識搵,呢錢真係要比人賺架!

引用:
原帖由 也屎啦你 於 2021-11-22 11:22 PM 發表

學校試過爆電熱水爐,
好彩下面無人, 個爐係高位。

引用:
原帖由 teddybearhk 於 2021-11-23 08:54 AM 發表

這個係wifi 智能開關, 不是時間制喎.....
如果係家中忘了關熱水器, 應該用唔得著....

引用:
原帖由 flyinginsky 於 2021-11-23 08:53 PM 發表

這個係wifi 智能開關, 不是時間制喎.....
如果係家中忘了關熱水器, 應該用唔得著....
定時開關係基本功能一定有

引用:
原帖由 teddybearhk 於 2021-11-23 08:54 AM 發表

用咗成年,遙距開關,預校開關,正!

電熱水爐始終係大火數裝置, 唔建議電熱水爐開關制前插個 Timer..............

不如習慣吓, 幾點熄爐...........熄爐之後開番果個, 用完要自覺熄爐...........

無可能真接用到Timer
好少有30A以上咁大電流的Timer
必定要加索制
即要師父做

大家請做乖乖等一等,我拍片show 個 W數俾大家gup gup.  有youtube . 乖乖等一等

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2021-11-25 01:46 AM 發表

無可能真接用到Timer
好少有30A以上咁大電流的Timer
必定要加索制
即要師父做

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]