• 瀏覽: 1,361
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
請問現在應該點處理?
我打算想比佢地同父母共活,可以嗎?
小朋友係咪已經需要食野啦!?要餵啲咩呢?

附件

IMG_20211122_141041969.jpg(140.46 KB)

2021-11-22 02:26 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 雞泡王 於 2021-11-22 02:26 PM 發表

請問現在應該點處理?
我打算想比佢地同父母共活,可以嗎?
小朋友係咪已經需要食野啦!?要餵啲咩呢?
冇咁快食野

引用:
原帖由 社會大學研究生 於 2021-11-22 08:39 PM 發表

冇咁快食野
幾時先要食,之前佢地都識郁,但我撒左啲豐年蝦粉好似唔多得。。跟住佢地一日比一日少左好多。。之後無晒。。。應該餵咩?  

有D魚糧係粉末來,岩BB魚食
問下賣魚糧D鋪頭,叫佢地介紹你啦
細細樽以前買過
粉末岩BB魚食

現實生活人地唔識就唔會主動幫啦,
因為生活人地唔識問到,你要百分百幫到佢
如果唔係,人地做唔到的,人地會唱通街,話你唔幫佢
所以現實生活好少幫人

同網上論壇幫人唔同LV!論壇人地做唔到起碼唔會怪你
知你盡左力
但現實生活,人地就一定要做到,做唔到,覺你有心玩佢
唔想做衰自己,現實見到都唔幫!

細個,大人問到,我好心答佢,但佢做錯步驟!
走來問我,怪我,同老豆投訴,
老豆打我一身,我知價錢,所以唔幫人

引用:
原帖由 子時強勁的師兄 於 2021-11-23 07:03 AM 發表

有D魚糧係粉末來,岩BB魚食
問下賣魚糧D鋪頭,叫佢地介紹你啦
細細樽以前買過
粉末岩BB魚食
即係我等到班小BB識郁識游 , 就OK , 咁我唔拎走父母

引用:
原帖由 雞泡王 於 2021-11-24 02:04 AM 發表

唔識WO!我根本就唔識
只係以前養過孔雀魚,生過BB
咁岩有BB糧,10幾蚊樽去餵
初初唔食,慢慢就會食
食下食下就好似出面買返來一樣條魚

引用:
原帖由 雞泡王 於 2021-11-24 02:04 AM 發表

其實唔係好多人,會上E個論壇!
你等左24小時1天,只有我答你
真係人多會得我識嗎?
大把人識,點解唔幫你呢?
難道你人緣唔好?

我走啦,打算唔會再玩了,上網
反正,上網就唔會同人接觸!
你同真係見到實實在在1個人係唔同的
E度D回覆,發覺老點多
人地唔一定識,可以係亂來
同埋上網時間多,都唔會識到男女朋友
哂我時間姐886

七哥終於走啦

引用:
原帖由 社會大學研究生 於 2021-11-24 06:22 AM 發表

七哥終於走啦
真的嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]