• 瀏覽: 1,302
  • 回覆: 20
我54歲, 離過婚, 單身冇小朋友, 大學畢業, 不煙不酒不賭, 喜歡家庭生活, 旅行, 打羽毛球, 人生行咗一大半, 希望可以遇到你, 一齊完成彼此人生併圖, 開開心心過生活,

我171cm高, 唔係瘦底,正正常常一個普通人, 希望你可 而有160或以上, 中等身材

謝謝

引用:
原帖由 knight924 於 2021-11-22 02:26 PM 發表
我54歲, 離過婚, 單身冇小朋友, 大學畢業, 不煙不酒不賭, 喜歡家庭生活, 旅行, 打羽毛球, 人生行咗一大半, 希望可以遇到你, 一齊完成彼此人生併圖, 開開心心過生活,

我171cm高, 唔係瘦底,正正常常一個普通人, 希望你可 而有160或以上, 中等身材

謝謝
我唔係想做併圖, 只係得閒吹下水可以嗎?

引用:
原帖由 maggie.tang 於 2021/11/22 05:44 PM 發表

我唔係想做併圖, 只係得閒吹下水可以嗎?
你好Maggie, 當然可以, 得閒大家可以傾下計

引用:
原帖由 knight924 於 2021-11-22 11:01 PM 發表

你好Maggie, 當然可以, 得閒大家可以傾下計
不煙不酒不賭, 喜歡家庭生活...

咁點解會離婚嘅? 如果唔想講可以唔答, 傾其他野都得

引用:
原帖由 knight924 於 2021-11-22 02:26 PM 發表

謝謝
咁你條件唔錯呀,應該唔難識女仔喎

引用:
原帖由 maggie.tang 於 2021/11/23 10:58 AM 發表

不煙不酒不賭, 喜歡家庭生活...

咁點解會離婚嘅? 如果唔想講可以唔答, 傾其他野都得
我乜都講得嘅, 兩個人生活, 可以好簡單, 亦可以好複雜, 當我以為我係一個好老公, 點知佢要嘅比我可以俾嘅更多, 一齊生活三年就完了

引用:
原帖由 影雪 於 2021/11/23 12:50 PM 發表

咁你條件唔錯呀,應該唔難識女仔喎
多謝你嘅讚賞, 可能年紀開始大, 適齡嘅女士好多都面花有主, 其實都唔容易

引用:
原帖由 knight924 於 2021-11-23 03:10 PM 發表

多謝你嘅讚賞, 可能年紀開始大, 適齡嘅女士好多都面花有主, 其實都唔容易
一切都要睇緣份

引用:
原帖由 影雪 於 2021/11/23 03:57 PM 發表

一切都要睇緣份
你講得啱, 好多嘢都係緣份, 我上呢度就係想碰吓緣份

引用:
原帖由 knight924 於 2021-11-23 10:36 PM 發表

你講得啱, 好多嘢都係緣份, 我上呢度就係想碰吓緣份
咁希望你遇到

引用:
原帖由 影雪 於 2021/11/23 10:44 PM 發表

咁希望你遇到
多謝你, 你喺度搵朋友傾偈?

引用:
原帖由 knight924 於 2021-11-23 10:48 PM 發表

多謝你, 你喺度搵朋友傾偈?
係呀,以前我成日係呢度同人吹水,但耐左就發覺我同佢哋唔啱傾,所以散左lu

引用:
原帖由 影雪 於 2021/11/23 10:59 PM 發表

係呀,以前我成日係呢度同人吹水,但耐左就發覺我同佢哋唔啱傾,所以散左lu
咩原因呢? 我發覺呢度後生仔女好多, 有人唔嫌棄回覆下我已經好好

引用:
原帖由 knight924 於 2021-11-23 11:03 PM 發表

咩原因呢? 我發覺呢度後生仔女好多, 有人唔嫌棄回覆下我已經好好
咪就可能因為佢哋後生囉,我同佢哋有代溝,傾唔埋欄

引用:
原帖由 影雪 於 2021/11/23 11:13 PM 發表

咪就可能因為佢哋後生囉,我同佢哋有代溝,傾唔埋欄
都係呢個原因, 不過, 係度傾好似無乜私隱, 你一直都係喺度傾幾句? 無真係識到朋友?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]