• 瀏覽: 25,296
  • 回覆: 168
  • 追帖: 10
+23
98蚊,計唔計茶錢?使唔使加一?

好新鮮,睇相好靚

引用:
原帖由 A1000 於 2021-11-24 08:03 AM 發表
98蚊,計唔計茶錢?使唔使加一?
已是每人埋單價!沒有其他收費了,廿二種食物任食個半鐘

引用:
原帖由 charleswong 於 2021-11-24 08:19 發表

已是每人埋單價!沒有其他收費了,廿二種食物任食個半鐘
噉就相當之抵食,通常如果我一個人四至五碟點心就收手。今早早早起身其實我想摣車落去博富林道嗰間茶居仔試下佢啲出品,但係起咗身煲咗啲咖啡食咗啲蛋糕算數下一次先。

引用:
原帖由 A1000 於 2021-11-24 08:20 AM 發表

噉就相當之抵食,通常如果我一個人四至五碟點心就收手。今早早早起身其實我想摣車落去博富林道嗰間茶居仔試下佢啲出品,但係起咗身煲咗啲咖啡食咗啲蛋糕算數下一次先。
3減1

引用:
原帖由 charleswong 於 2021-11-22 10:14 PM 發表
寫在最前,,,
晚市$98/位,冇其他收費,均真

須只食個半鐘,
但蒸得快,冇漏單,抵讚
雖得22款,
但蒸,炸,飯,甜品都有

去相。。。

其實點心新鮮冇番蒸,
一般都已不錯了,,,,
點解得半個鍾?任吃?

引用:
原帖由 煩Q死 於 2021-11-24 08:41 發表

3減1
係啊!因為早兩日下晝經過,嗰間嘢仲喺度。好多年冇坐喺度食,不過下次先啦。

引用:
原帖由 電梯冰凍的高峰 於 2021-11-24 08:51 AM 發表

點解得半個鍾?任吃?
係個半鐘呀

引用:
原帖由 A1000 於 2021-11-24 08:58 AM 發表

係啊!因為早兩日下晝經過,嗰間嘢仲喺度。好多年冇坐喺度食,不過下次先啦。
廿幾年前禾响西營盤撈嘅時候已在成Q日都咁多人

引用:
原帖由 煩Q死 於 2021-11-24 09:09 發表

廿幾年前禾响西營盤撈嘅時候已在成Q日都咁多人
收到明白。因為早前話嗰間嘢唔做,所以我有留意下。江河士美菲路都有一間話幾好食,不過我都冇試過。

引用:
原帖由 A1000 於 2021-11-24 09:11 AM 發表

收到明白。因為早前話嗰間嘢唔做,所以我有留意下。江河士美菲路都有一間話幾好食,不過我都冇試過。
新興?

引用:
原帖由 charleswong 於 2021-11-24 07:46 AM 發表

快手喎,啱食就最好啦
有冇紅棗糕呢?我那天冇得食
有呀,食咗2輪,就係第一輪2粒,第二輪變咗4粒,唔想浪費飽住都食埋佢。不過熱辣辣就真係幾好食,個人覺得好食過桂花糕,桂花糕有d過硬。

樓主有冇地址分享,Google唔到

引用:
原帖由 煩Q死 於 2021-11-24 09:13 發表

新興?
可能係呀!我無去過。

上openrice打"譽滿",大角咀店就有哂information

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]