• 瀏覽: 26,675
  • 回覆: 362
  • 追帖: 1
排隊中間位係留空比人落車的,
但越來越多人排中間,繼續玩電話扮儍,
一開門就湧入去,反而兩邊排隊既上唔到車。

附件

824780E8-EC72-4224-9366-BD147B81D00B.jpeg(421.84 KB)

2021-11-23 01:42 PM

熱賣及精選
好多人孭背囊返工,但又唔留意自己個背囊成半呎厚,迫上車之後成個背囊車埋人哋度。

引用:
原帖由 onnam 於 2021-11-23 09:33 AM 發表

https://youtu.be/AqO9zIyaIlA
宣傳新Game!? 

(地鐵霸王) 
ROUND ONE
Fight!!! 

偷拍已經係冇品行為

引用:
原帖由 FASST 於 2021-11-23 11:23 發表

偷拍已經係冇品行為
除咗偷影裙底依d, 公眾場所影相冇問題喎。

引用:
原帖由 估中又係我 於 2021-11-23 10:20 發表

呢種自私精會話你見到個背囊就應該識得避開
有啲仲極品,孭住背囊又企唔穩,對手就掛住打機唔扶實,個背囊就不停撞擊其他人。

引用:
原帖由 onnam 於 2021-11-23 11:48 AM 發表

除咗偷影裙底依d, 公眾場所影相冇問題喎。
偷拍嗰個從來唔覺得有問題

你偷拍片擺得上網就預咗有唔同意見㗎喇, 一定要圍住你轉  

引用:
原帖由 FASST 於 2021-11-23 11:52 發表

偷拍嗰個從來唔覺得有問題
衰格嘅人都唔覺自己有問題。

出車門中間撞埋去

引用:
原帖由 onnam 於 2021-11-23 11:55 AM 發表

衰格嘅人都唔覺自己有問題。
偷拍直情係賤格呀

引用:
原帖由 FASST 於 2021-11-23 11:53 發表

你偷拍片擺得上網就預咗有唔同意見㗎喇, 一定要圍住你轉  
怕人影出街唔該比d公德心。

引用:
原帖由 onnam 於 2021-11-23 09:33 AM 發表

我都想講好耐,香港人素質就係咁佩劣!

今早雖然架車唔多人,但有個阿叔企嚮有個模稜兩可的位,就係””門口同車中間碌扶手柱之間的中間位””

佢雖然無頂住門口位,但出入都唔方便,佢又完成投入去睇電話,完全唔會話到站時望一望門口有幾多人上車,唔會意識下自己其實企個位阻住人,又唔會話行入少少,又唔靠近返碌扶手柱企

唔知大家想唔想像到個情節

有時我見到,我真係好想講,阿叔,不如你行入少少啦!

香港人!食屎啦!

引用:
原帖由 FASST 於 2021-11-23 11:56 發表

偷拍直情係賤格呀
衰格直頭無人性添(學你隨便用形容詞)

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]