• 瀏覽: 5,459
  • 回覆: 19
呢隻新FXD好似幾正AD話12月頭有貨到,好想入手😍😍

附件

70954774-1D43-48BB-8812-DD17897197B5.jpeg(90.41 KB)

2021-11-23 04:32 PM

FB7FFCFE-534B-4783-9DA8-D85490614B58.jpeg(86.24 KB)

ECDEBB2E-CEF2-40F3-8840-C21E917A539C.jpeg(126.71 KB)

E1C5136C-7B64-4BFA-93FD-B0B4A4453765.jpeg(55.76 KB)

2021-11-23 04:39 PM

精選汽車
想入就入

入喇入喇

引用:
原帖由 Bakadono 於 2021-11-23 07:42 PM 發表

想入就入

入喇入喇
等佢真係有貨先再決定啦

如果有金屬帶就正

引用:
原帖由 cb400vtec 於 2021-11-23 09:34 PM 發表

等佢真係有貨先再決定啦
咁快全線無貨啦

以前玩舊版時一斧難求,而家D型號多到分吾清!吾怪得BB面世以來個二手價有跌冇升。

心動
FXD 好 定係BB GMT好
兩隻都棍要但冇錢買哂兩隻

引用:
原帖由 lowbson1234 於 2021-11-24 06:34 PM 發表

心動
FXD完全係Pelagos 搵笨退化版,我會簡LHD/GMT

引用:
原帖由 lowbson1234 於 2021-11-24 06:34 PM 發表

心動
我覺得呢啲帝陀錶玩款多,我就比較想買FXD,因為我其他錶全部係鋼帶款,所以想買隻輕身啲平曰休閒載冇日曆都冇問題,不過睇錶真係好個人化,自己鍾意就可以了

有性趣

有碧咸代言,點都要買返隻

引用:
原帖由 為錶死為錶忙 於 2021-11-25 07:25 PM 發表

12860471 12860472
呢隻籃色真係好靚👍

唔知手感如何

引用:
原帖由 為錶死為錶忙 於 2021-11-25 07:25 PM 發表

12860471 12860472
咁樣睇原來錶耳同生耳造咗一體化嚟穿成條過嘅皮帶同NATO帶所以用唔到鋼帶

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]