• 瀏覽: 10,134
  • 回覆: 126
  • 追帖: 1
本主題由 甘酸苦 於 2021-11-24 01:16 PM 使用 提升卡 道具
《聲夢》節目初期,Chantel鏡頭前講到明同Yumi最friend,眼尾都冇睄過當時未紅嘅Gigi,點知依家就相反,鏡頭前痴實Gigi吸人氣,搞到Yumi要同Windy玩!

Chantel咁細個就識得跟紅頂白真係有前途,難怪成功上位,人氣拋離比佢更加靚女嘅Yumi!

熱賣及精選
娛樂圈係咁

Chantel本身自己都好夠人氣...

小妹妹咁快被娛樂圈污染,學了跟紅頂白。

冇d咁嘅事
🙈

攝石人係咁㗎啦

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-24 12:42 PM 發表

《聲夢》節目初期,Chantel鏡頭前講到明同Yumi最friend,眼尾都冇睄過當時未紅嘅Gigi,點知依家就相反,鏡頭前痴實Gigi吸人氣,搞到Yumi要同Windy玩!

Chantel咁細個就識得跟紅頂白真係有前途,難怪成功上位,人氣拋離比佢更加靚女嘅Yumi!
yumi贏唔到第一後, 每次訪問都踩低別人, 以為就可以高人一等。  咁嘅品, 正常人都唔黐埋去啦。  你喜同呢類人做朋友咩?

搞事者又出現

青春本我劇裏是好朋友!

成班心機女個心都不知幾想對方仆街.

分化撚瘤主

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-11-24 03:53 PM 發表

yumi贏唔到第一後, 每次訪問都踩低別人, 以為就可以高人一等。  咁嘅品, 正常人都唔黐埋去啦。  你喜同呢類人做朋友咩?
無咁嘅事唔好老作啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-11-24 15:53 發表

Yumi個對頭人係泉叔🤭,咪亂講!

又一條64仔

主題標籤 #姚焯菲
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]