• 瀏覽: 16,066
  • 回覆: 46
  • 追帖: 2
作為電視精既我一直都好關心藝人動向
上網見到有人分享煎pan係一個活動上面大展歌喉

errr⋯我諗呢個台詞其他TVB藝人都未必可以咁自然就做到
煎pan既自然程度係完全好似句歌詞就係咁樣寫完全無改歌詞既痕跡!
希望有人可以提供成首歌比大家一齊聽下
都希望煎pan可以重返樂壇!進入香討影片區

熱賣及精選
唔知你講乜? 

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-11-24 05:24 PM 發表

唔知你講乜? 
如果你唔睇條片我都幫唔到你,唔通文字打埋歌詞比你咩

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-11-24 05:24 PM 發表

唔知你講乜? 
既然樓主唔打埋歌詞出黎比你睇,令你明白.
咁我打啦!

Thanks Thanks Thanks 陳展鵬 wooooooo~~

PS: 好有自信要唱住歌多謝自己

在自己歌迷聚會內攪氣氛,改少少歌詞有咩問題?可況已經係2年前舊聞,乜好大件事咩?

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-11-24 05:17 PM 發表

作為電視精既我一直都好關心藝人動向
上網見到有人分享煎pan係一個活動上面大展歌喉

影片

errr⋯我諗呢個台詞其他TVB藝人都未必可以咁自然就做到
煎pan既自然程度係完全好似句歌詞就係咁樣寫完全無改歌詞既痕跡!
希望有人可以提供成首歌比大家一齊聽下
都希望煎pan可以重返樂壇!
經典重溫:煎pan係50周年台慶表演360度炫風打鼓法
由4:21開始就係煎pan表演360度打鼓
https://www.youtube.com/watch?v=3nDgEawhjtc

引用:
原帖由 blue9000 於 2021-11-24 06:07 PM 發表

在自己歌迷聚會內攪氣氛,改少少歌詞有咩問題?可況已經係2年前舊聞,乜好大件事咩?
我唔覺得有問題喎!仲好欣賞佢可以咁融入歌迷!

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2021-11-24 06:07 PM 發表

既然樓主唔打埋歌詞出黎比你睇,令你明白.
咁我打啦!

Thanks Thanks Thanks 陳展鵬 wooooooo~~

PS: 好有自信要唱住歌多謝自己
原來佢想我打埋歌詞比佢睇咩
唉,展鵬唱歌咁出色都唔開黎聽佢真係走寶

扮賊唔使化

佢留鬚順眼好多。

你諗樣?

唱得普通

因為佢是歌手

行搞笑可能佢會更成功

煎pan 唱歌真係好好聽嘅,雖然出左好少歌

提示:支持鍵盤翻頁左 右