• 瀏覽: 11,217
  • 回覆: 77
+10
咁多人去會唔會犯限聚令架

而家都唔係去咁多人的地方,599G隨時會出現

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2021-11-26 03:53 PM 發表

相片係拍得唔錯,燈光用得好好。
可惜的是,相中人好肉酸。
其他三張呢?點會肉酸姐,放開主觀來欣賞

引用:
原帖由 tseungkungofans 於 2021-11-25 03:24 PM 發表
好悶, 得個大字!

仲有, 好多大媽及靚妹打卡好L煩!
有名你叫, M 根博物館嘛,
當然係大媽同靚妹的天地啦。

古老嘢,我冇興趣.如果有科技館就好.

請問我坐巴士去西隧口個站~可唔可以行到去??? 要點行~thanks.

M巾博物館,去睇下啲M巾

可以去行下

引用:
原帖由 Averyon 於 2021-11-24 05:54 PM 發表
M+博物館依家都好多人去,11月12號正式開幕比公眾入場
原本星期一放假都想預約去睇下,點知原來M+星期一係唔開,搞到我research左都未用到就同大家分享下啦😁

如果大家去M+既話最好就係九龍站落車,行過去都係10分鐘左右,唔想行既話都可以係九龍站轉車搭小巴
不過依家涼涼地大家可以行下曬下太陽😉
大家都要留意返,除左星期一M+休息之外,星期二至四 星期六日同公眾假期由朝早10點開到 ...
M+,香港人的博物館,肯定要去睇下。

完全無諗過去

開幕第二日去左,不過太多人睇唔哂,要平日先再去睇

讓有所謂偽術細胞人去觀賞!

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-11-26 12:07 PM 發表
唔會去,只覺得浪費土地,搞文化藝術,地點可以揀大嶼山機場附近,或者新界東。
yes agree

https://orientaldaily.on.cc/cont ... 76_061/西九撲水藝術廣場大樓招標

上年度勁蝕8.87億元 現金流短缺
獲政府注資逾200億元的西九文化區管理局理財不善,剛過去的財政年度虧損8.87億元

引用:
原帖由 ARTHUR53 於 2021-11-26 03:54 PM 發表

絕對認同,展出的根本都是不值一提的藝術垃圾。
yes agree.
而且尖沙咀已經有個藝術館, 沙田有文化館, 灣仔有藝術中心等, 已經定期有藝術文化野睇。
冇謂年年燒錢

上年度勁蝕8.87億元 現金流短缺獲政府注資逾200億元的西九文化區管理局理財不善,剛過去的財政年度虧損8.87億元,
https://orientaldaily.on.cc/content/要港要聞/odn-20211127-1127_00176_061/西九撲水藝術廣場大樓招標

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]