• 瀏覽: 4,867
  • 回覆: 37
日期: 25/11/2021
活動:《萬千星輝賀台慶》祝捷會暨《萬千星輝頒獎典禮2021》公布提名名單記者會
嘉賓: 譚俊彥、張振朗、李思捷、崔建邦、
周嘉洛、黎芷珊、蔣家旻、丁子朗、
宋宛穎、馬貫東、林正峰、黃婧靈、
孟希璘、鄔嘉駿、廖慧儀、李芷晴、
陳俊堅、阮政峰、馬俊傑、招浩明、
簡家麒、施焯日、馮子亮、伍禮騫、
曾志偉、曾勵珍、樂易玲、林溥來、
朱凱婷。
時間: 15:00
地點:將軍澳工業村駿才街77號電視廣播城十六廠

期待

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救
熱賣及精選
今年暫時都冇乜俱話題劇集...

有譚俊彥👍👍

引用:
原帖由 stophy 於 2021-11-24 11:45 PM 發表

逆天也算 有30點

引用:
原帖由 stophy 於 2021-11-24 11:45 PM 發表

逆天奇案、星空下的仁醫、換命真相唔錯啊

劇集歌得秘密花園Hit.

引用:
原帖由 Alatreon煌黑龍 於 2021-11-24 11:56 PM 發表

逆天奇案、星空下的仁醫、換命真相唔錯啊
三部都睇晒,  逆天奇案和換命唔錯但男女不是公司力主要力捧

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-11-24 11:57 PM 發表

我不想別離

黃翠如 七公主 

鍾嘉欣 星空下的仁醫 

引用:

智能愛人 阿寶 如確定請按確定

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-11-24 11:34 PM 發表

活動:《萬千星輝賀台慶》祝捷會暨《萬千星輝頒獎典禮2021》公布提名名單記者會
朱凱婷。
時間: 15: ...
我都期待

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-11-24 11:57 PM 發表

呢首都好聽呀

引用:
原帖由 stophy 於 2021-11-24 11:59 PM 發表

三部都睇晒,  逆天奇案和換命唔錯但男女不是公司力主要力捧
咁可能冇份?

引用:
原帖由 戲碼 於 2021-11-24 11:51 PM 發表

逆天也算 有30點
早知逆天做台慶劇好過,起碼唔會好似依家D收視咁肉酸

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-11-24 11:34 PM 發表

朱凱婷。
時間: 15: ...
好冷青.大部份只3.4線演員出席

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]