• 瀏覽: 1,609
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
昨晚看了全場比賽 後防真係差 最大問題係那個雲比沙加 太多大意波 又太愛標波 防中也有點停不了波感覺 太亂

熱賣及精選
引用:
原帖由 今天自信的作業 於 2021-11-25 12:35 AM 發表

昨晚看了全場比賽 後防真係差 最大問題係那個雲比沙加 太多大意波 又太愛標波 防中也有點停不了波感覺 太亂
唔緊要, 其他 10個球員只係填夠數出場.

只要有 7號就天下無敵、其他都係豬隊友.

引用:
原帖由 今天自信的作業 於 2021-11-25 12:35 AM 發表

講真, 曼聯瘀血太多. 要清既話, 又係一個循環. 不如直接俾卡域克帶好過. 再請新教練, 重新買人, 賣人, 又要時間磨合.
等得黎, C朗都老了.
建議卡叔直接坐正到季尾先再算.

點解今季先出現咁多問題

引用:
原帖由 今天自信的作業 於 2021-11-25 00:35 發表

落底出波又唔準

引用:
原帖由 波夢傳奇 於 2021-11-25 05:00 AM 發表

點解今季先出現咁多問題
係囉,點解呢?
唔通係盧森堡球王嘅化學作用🤔🤔🤔

曼聯個隊長先係最需要清,一見佢掂波就驚

管理層先係最大問題,搵個臨時領隊都要花咁多時間

引用:
原帖由 ysl348 於 2021-11-25 08:05 AM 發表

係囉,點解呢?
唔通係盧森堡球王嘅化學作用🤔🤔🤔
盧森堡球王做左大好事,令曼聯由1990年開始,一直的弱點及問題放大出來

快感謝球王.

引用:
原帖由 Thomas_Mueller 於 2021-11-25 06:14 AM 發表

落底出波又唔準
根本冇人色出波,個個落到底出親都係比對方截
到! 反而曼城個個得,mahrez 就算比人迫住都次
次都出到波。

引用:
原帖由 朱古力巧巧食 於 2021-11-25 09:18 AM 發表

管理層先係最大問題,搵個臨時領隊都要花咁多時間
冇勁人肯加盟都係原因之一,球圈就係一沉百踩!

引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-11-25 03:48 PM 發表

冇勁人肯加盟都係原因之一,球圈就係一沉百踩!
你啫係話盧森堡球王朗朗唔係勁人啫?

引用:
原帖由 Cloud2.0 於 2021-11-25 03:52 PM 發表

你啫係話盧森堡球王朗朗唔係勁人啫?
 he is not 加盟,他是回家!

前面已經夠用 係後面不穩(應該用差來形容)

又係呢條友 豬隊友

主題標籤 #曼聯
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]