• 瀏覽: 11,542
  • 回覆: 233
引用:
原帖由 bystander_2019 於 2021-11-25 12:26 PM 發表

903,算了吧,早就沒公信力啦,黃媒政治工具一個!
咁都係,我都係簡單嘢就做下,結果平常心!最神奇係新人獎計播放率,咪即係拒中意比邊個就邊個

投票呀,未完架

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2021-11-25 10:36 AM 發表

唔係無缺點,雖然GIGI優點好多,係新一代中最強,但缺點也不少:

是但講幾個:

1. 顏值謹謹合格(可以整整佢就有大改善)
2. 聲線無辨識力,比較普通,要睇佢個樣先知係佢唱。
辨識佢唔到先係變化多端,佢唱親密愛人直情唱到成個鄧麗君咁款

引用:
原帖由 chuchu901817 於 2021-11-25 12:21 PM 發表

明白,樣見人見至啫,我覺得佢靚女喎!聲-佢都叫辯識唔到,咁而家所謂既香港歌手要收山摺埋啦
我也覺GiGi靚女,耐看!

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2021-11-25 10:36 AM 發表

唔係無缺點,雖然GIGI優點好多,係新一代中最強,但缺點也不少:

是但講幾個:

1. 顏值謹謹合格(可以整整佢就有大改善)
2. 聲線無辨識力,比較普通,要睇佢個樣先知係佢唱。
佢個樣係啱啱好,如果太靚,會令人忽略咗佢嘅歌藝,如果太醜,又會令人討厭,而家呢種樣,型格,舒服,可塑性高,fit 晒。

聲夢成班都係........................好有品格,好有禮貌,咩台就教出咩人,睇下妖台個班

引用:
原帖由 nose 於 2021-11-25 12:33 PM 發表

佢個樣係啱啱好,如果太靚,會令人忽略咗佢嘅歌藝,如果太醜,又會令人討厭,而家呢種樣,型格,舒服,可塑性高,fit 晒。
但而家明顯無記係將佢在歌唱上,塑造成外形係新梅艷芳。唱歌就新王菲,永遠活在他人影子真的對佢好?

識貨.

我都唔明, 人地出道只有半年, 兼仲係讀緊書, 兼成人身份証都未攞, 你地就想到佢係去到陳慧嫻梅豔芳等級數, 會唔會有問題呢

引用:
原帖由 woltif 於 2021-11-25 12:42 PM 發表

但而家明顯無記係將佢在歌唱上,塑造成外形係新梅艷芳。唱歌就新王菲,永遠活在他人影子真的對佢好?
你嘅敘述“明顯”,和“永遠”…太武斷,我不認同

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2021-11-25 12:45 PM 發表
我都唔明, 人地出道只有半年, 兼仲係讀緊書, 兼成人身份証都未攞, 你地就想到佢係去到陳慧嫻梅豔芳等級數, 會唔會有問題呢
可能等一個巨星出現等得太耐 所以先有期望

引用:
原帖由 ufo2018 於 2021-11-25 12:39 PM 發表
聲夢成班都係........................好有品格,好有禮貌,咩台就教出咩人,睇下妖台個班
果班直情冇修養,每次見佢地做訪問都好似想撩交打咁,以為自己好能勁

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2021-11-25 12:45 PM 發表
你講得岩,不過上年林二汶都話最受歡迎我真係笑左囉😂棒gigi好過啦

引用:
以前梅姐都活在小鳳姐影子下,之後基佬幫佢打造超級百變梅姐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]