• 瀏覽: 11,526
  • 回覆: 233
引用:
原帖由 末日戰狂 於 2021-11-25 02:14 PM 發表

唔好踩小谷囉,小谷唱功好係星夢所有歌手公認最好的,小谷只係輸蝕廣東話有口音,至於GIGI唱功就係公認新人當中最好,兼且佢有壓台感,有這種壓台感的女歌手唔多,只有兩三個天后有。
題讚G...
佢入我Po彈呀谷嚟比..
關我卵事咩!
我又冇彈呀谷..
個屁字係話個魚咀姐....

我愛佢

引用:
原帖由 riverip 於 2021-11-25 02:19 PM 發表
垃圾兵馬桶
又幾狠似...🙇🏻‍♂️😂🤭😄

引用:
原帖由 woltif 於 2021-11-25 01:51 PM 發表

卡拉ok摧毀咗香港樂壇,呢個係事實咁都叫搵位入?
乜唔係903咩?無出唱片幾廿年都俾佢攞男歌手,咁仲唱嚟做乜

引用:
原帖由 誰事誰非2015 於 2021-11-25 02:43 PM 發表

乜唔係903咩?無出唱片幾廿年都俾佢攞男歌手,咁仲唱嚟做乜
最大劑應該係硬推原創。

引用:
原帖由 bc1845 於 2021-11-25 02:45 PM 發表

最大劑應該係硬推原創。
班人敢認第二無人咁認第一惡壇巨人,摧毀左成個香港樂壇

妹妹加油
叔叔支持你

有個老人牌就要D後輩讓座,903都幾敬老喔!泣狗衫唔係去做布景版呀

咪以為TVB捧乜水我哋就要接受!就係好嘢至得㗎!捧埋D二打六!真係吾知佢係乜水!根本冇興趣!

引用:
原帖由 十字軍 於 2021-11-25 02:54 PM 發表
咪以為TVB捧乜水我哋就要接受!就係好嘢至得㗎!捧埋D二打六!真係吾知佢係乜水!根本冇興趣!
咁你仲過黎留言?
返去妖tv 啦

努力又謙虛,前途一片光明。感謝你

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2021-11-25 01:41 PM 發表

甘又公道d, 旋律呢個層面又唔關歌手事,段估只有去到一級歌手先夠膽仲係最多都只是向作曲人提意下怎樣微調一下個旋律, 而且有圈內人講過點解今時今日近10年既歌已經唱到無晒專業水準, 佢話呢10年d歌唔係為賣cd而唱, 相反依家仲邊有人買cd, 依家係為卡拉ok而唱, 試想首首歌都唱到梅豔芳張學友等水準, 你真係搵鬼黎唱卡拉ok,   相反依家是集中以低水準方式唱d人才可以唱卡拉ok
我意思係作曲方面,唔係咁好聽,你睇鄭伊健d垃圾歌喉都紅到,拒係好多歌好好聽,唔關鄭伊健唱功事

引用:
原帖由 woltif 於 2021-11-25 01:51 PM 發表

卡拉ok摧毀咗香港樂壇,呢個係事實咁都叫搵位入?
全世界都有卡拉ok
日本係發明地
死左未?

引用:
原帖由 glue123 於 2021-11-25 12:22 PM 發表
903已經跌出8強,喜歡gigi朋友多多支持!
登記會員
https://www.881903.com/member/user/login
投票
https://usca.my903.com/mobile/
已經投佢一票

引用:
原帖由 woltif 於 2021-11-25 02:08 PM 發表

唔係我話,全部係人地話,
從來我唔認為亦都唔應該話佢係任何歌手的接班人,這樣只會害死佢。
其實講過一次後都無人提過啦

推出清高後更加無人講過

最多係話風格有d似gem

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]