• 瀏覽: 9,953
  • 回覆: 68
https://std.stheadline.com/realtime/article/1779678/即時-體育-卡域克新元素-激活紅魔三線

雲比沙加卡域克激活紅魔三線

左攻右守

簡評:卡域克陣式與舊帥蘇斯克查的四二三一相同,但變成左攻右守的不平衡架構。右閘雲比沙加進攻時留守,跟域陀連迪路夫和哈利馬古尼變三中堅防線,左閘阿歷士迪尼斯則積極上前助攻,發揮傳中威力。

收起B費

簡評:般奴費南迪斯在蘇斯克查麾下幾乎場場正選,但今仗先任後備,讓雲迪碧克(右二)先出場消耗對方體力。般奴費南迪斯和拉舒福特六十六分鐘登場,紅魔前場速率大增致勝,卡域克直言:「後備是今場關鍵。」

人人有份

簡評:蘇斯克查今季無論正選後備,基本上只用同一批球員,導致隊中充斥怨氣。卡域克今仗就讓本季只曾在聯賽盃出場一次的中場桑馬達(前),完場前上陣;今季未曾入過大軍名單的新星阿密特迪亞路,亦初次坐後備席。

阿歷士迪尼斯

雲迪碧克(右二)

助教卡域克會臨時領軍,頂住嚟緊4場比賽。

生活只枯不謝
心態空虛不偽
誰找誰碰了誰
你尋你我尋我
點點色點點彩
繼續我的人生
熱賣及精選
但用廢青 M9 (睇怕 / 希望 唔會有下次) ?

用什麼球員係其次, 首先收起唔盡力、冇職業道德的負能量份子
優勝劣敗, 肯落力去踢, 輸左冇人會怪責.

引用:
原帖由 Yorosan 於 2021-11-25 10:35 AM 發表

但用廢青 M9 (睇怕 / 希望 唔會有下次) ?

用什麼球員係其次, 首先收起唔盡力、冇職業道德的負能量份子
優勝劣敗, 肯落力去踢, 輸左冇人會怪責.
出場太多有倦意的般奴做後備是正確。
五仔是後防炸彈,二五巴更是超級炸彈,福頭是小型炸彈…小心選人。
就算打穩守突擊也好過輸幾球才去追趕。

根本唔關事,只係球員玩以前啲領隊,要贏要輸好容易

言之尚早, 曼聯呢場唔先失波只係夠運, 而且Carrick只係暫代, 要佢建立長期戰術根本唔現實

引用:
原帖由 牛熊分界線 於 2021-11-25 01:16 PM 發表

言之尚早, 曼聯呢場唔先失波只係夠運, 而且Carrick只係暫代, 要佢建立長期戰術根本唔現實
看完車兵戰就有結論。

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-11-25 10:58 AM 發表

出場太多有倦意的般奴做後備是正確。
五仔是後防炸彈,二五巴更是超級炸彈,福頭是小型炸彈…小心選人。
就算打穩守突擊也好過輸幾球才去追趕。
又玩番穩守突擊
曼聯DNA唔肯過你

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2021-11-25 01:19 PM 發表

又玩番穩守突擊
曼聯DNA唔肯過你
不輸就是道理。

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-11-25 01:21 PM 發表

不輸就是道理。
曼迷話寧願激激烈烈地輸
都唔要沉悶地贏

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2021-11-25 01:22 PM 發表

曼迷話寧願激激烈烈地輸
都唔要沉悶地贏
卡域克話寧願沉悶地贏
都唔要激激烈烈地輸

引用:
原帖由 幫你地改個名 於 2021-11-25 01:19 PM 發表

又玩番穩守突擊
曼聯DNA唔肯過你
暫代心諗我被迫頂下,穩穩陣陣頂一排,有咩下手搞啦

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-11-25 01:32 PM 發表

卡域克話寧願沉悶地贏
都唔要激激烈烈地輸
我好憎呢件卡樂B
迫走我愛既蘇B

引用:
原帖由 牛熊分界線 於 2021-11-25 01:16 PM 發表

有DNA 同夠熱血就夠

引用:
原帖由 leisurema 於 2021-11-25 01:18 PM 發表

看完車兵戰就有結論。
希望曼聯可以打返有隊形, 賽果都係其次, 尤其車仔果場, 預左會輸, 車仔近排真係好強

引用:
原帖由 068035 於 2021-11-25 01:33 PM 發表

暫代心諗我被迫頂下,穩穩陣陣頂一排,有咩下手搞啦
被迫
佢地班教練團唔點頭高層都唔知搵邊個頂蘇B
高層開會到官宣都唔夠24小時
好明顯問班二五即應承
有鑊就領隊孭

教練團就有糧支

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]