• 瀏覽: 21,148
  • 回覆: 250
  • 追帖: 1
有內地網民以暱稱「悲傷牛肉麵」撰長文爆料,指有位德藝雙馨的香港男藝人,跟該網民的女友有染,而女友是男藝人的粉絲,更tag了譚詠麟(阿倫)的名字。對此環球唱片表示:「藝能和校長現在處理事件中,正採取法律行動。」

阿倫就此事於今日黃昏在微博轉發藝能發出的聲明:「今日在媒體平台有人發布關於譚詠麟先生的不實消息及報道,藝能公司及譚先生對此作出強烈譴責及否認所述事件。」聲明中又提到:「作為中國香港選委的他,對傷害他個人形象的行為,不會坐視不理,一定會採取適當法律行動,以制止有心人利用自媒體,傷害自己及其他人。」而阿倫昨日(23日)在社交網貼出數張戶外的相片,並留言:「今早外景拍攝時有點冷。」

網民指責譚詠麟

譚詠麟聲明

https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/2279564/即時-娛樂-譚詠麟遭內地網民點名捲桃色風波-藝能譴責失實稱會採取法律行動

之前吳簽都係出完聲明就…不過71歲阿伯黎講真係堅
男網友有再更新就係到update啦

熱賣及精選

自拍照

男網友提供既著褲相

大家覺得似唔似?

咁唔小心又畀人捉黃腳雞

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2021-11-25 12:16 PM 發表

咁唔小心又畀人捉黃腳雞
如果係真既話,個女仔影佢相先正呀嘛

而家照片科技, 影前面都可以移花接木 , 影後面 , 拍戲用替身咩

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2021-11-25 12:16 PM 發表

咁唔小心又畀人捉黃腳雞
比D錢條友啦,就可以封咗D消息。。最怕唔啥得比錢人。。甘就出事了。。。

引用:
原帖由 a_at048 於 2021-11-25 12:25 PM 發表

而家照片科技, 影前面都可以移花接木 , 影後面 , 拍戲用替身咩
如果係假唔通真係為左要收錢?但係譚伯冇做過的話都唔會比錢佢架喎
搏比人告咩

引用:
原帖由 chimpanzee11 於 2021-11-25 12:32 PM 發表

比D錢條友啦,就可以封咗D消息。。最怕唔啥得比錢人。。甘就出事了。。。
岩呀,千祈唔好好似吳簽咁,唔肯比錢搞到自己依家要坐監

期待睇阿偷伯條賓州係點樣子

條女肯定為錢啦,唔通貪你陣老人除咩~

校長我信你。。。有做過
屌23歲有乜咁奇
校長年年25歲。。。

引用:
原帖由 大能穫 於 2021-11-25 12:45 PM 發表

期待睇阿偷伯條賓州係點樣子
你冇咩?!
莫非你係。。。

引用:
原帖由 你個口留鼻血 於 2021-11-25 12:37 PM 發表

岩呀,千祈唔好好似吳簽咁,唔肯比錢搞到自己依家要坐監
米係。。。D錢使咗,當擋災。。如果條友真係有捉黃腳雞D証據,要屈幾百萬都要比㗎。。揚晒出去好醜架。。到頭黎重沒晒形像添。。

估計見佢(校長)紅,乘機做佢。

引用:
原帖由 湖海洗我胸襟 於 2021-11-25 12:56 PM 發表

估計見佢(校長)紅,乘機做佢。
都係一條財路。。。

主題標籤 #譚詠麟
提示:支持鍵盤翻頁左 右