• 瀏覽: 66,951
  • 回覆: 524
+19
引用:
原帖由 tigerjames 於 2021-12-1 11:17 PM 發表
我覺得似係俾人捉黃腳雞
牛肉麵係香港人, 作故仔屈人
爆料人"牛肉麵" 求其攞個女仔嘅相冒充自己嘅女朋友(女粉絲)
點知俾人哋女仔發現踢爆, 要"牛肉麵"公開道歉, 如果唔係, 就告佢
爆料人"牛肉麵"係香港人, 住係香港, 佢邊有23歲大陸女朋友呀, 係今年7月先註冊微博
幾日前扮大陸人用簡體字香港式國語係微博自編自導自演, 想屈譚詠麟, 但被大陸網民識穿

最新消息, 譚詠麟會出席【湖南衛視跨年演唱會】, 一切如常.
有人想整死譚詠麟, 想大陸封殺佢, 睇嚟都係失敗

網路上,一路有好多用假新聞呃廣告嘅人或網站。基本上最緊要有人睇。

阿伯都有需要!

邊會咁賤格

曱甴牛肉麵而家點,唔問有床照未,我剩係想知有女主角相未🤔

無哂聲氣....仲有咩...相...無post 出嚟....! Post 幾張背面講下都得...你不如話個男人係....習主席

引用:
原帖由 lenovo 於 2021-12-2 12:58 發表
無哂聲氣....仲有咩...相...無post 出嚟....! Post 幾張背面講下都得...你不如話個男人係....習主席
lenovo最強表現,絕世靚抽!

黃人 = 毒果淫X,得個吹字!

我以前喺桂林街(即食街)睇蛇佬擺檔,佢話等陣人齊畀條兩頭蛇大家睇下,結果由8點幾睇到11點,蛇佬完全冇咗件事,最後先發覺係老點
想睇床照,慢慢等下啦

引用:
原帖由 darkday 於 2021-11-25 06:03 PM 發表
拍照角度肯定係同床枕邊人啦
好大機會系助手拍,助手個手機照片外洩姐

其實故事係女方找校長哭訴被牛肉麵欺騙,牛肉麵可恥地偷看女方手機,再向校長作出敲詐行為,事實已証明一切,校長不惜低調保護受傷女方,不能揭露女方私隱及個人資料,校長至係真男人真君子真英雄。

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-11-30 05:58 PM 發表

牛肉麵係香港人,喺香港放相,點會刑事
捉到未?

我信咸校長係正人君子唔會做出啲咁無恥既野!

引用:
原帖由 未來美麗的蕃茄 於 2021-12-5 11:42 PM 發表
我信咸校長係正人君子唔會做出啲咁無恥既野!
黃屍就會咁做, 睇視頻都睇得好清楚係後樓梯黃屍黑衣男食未夠16歲黑天使

有冇相 肯定係譚伯

呢單老屈不成。
真心講,我信校長是玩家,但聰明人出來玩,一定小心、有分寸,唔會出事!萬一出事都會聰明地補救,大事化小

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]