• 瀏覽: 66,093
  • 回覆: 31
+20
https://www.youtube.com/watch?v=FbcmS1iy7IQ

咁急刪,擺明身有屎!

都話譚詠麟邊會咁賤格!進入香討影片區

引用:
原帖由 stunt790 於 2021-11-25 20:03 發表
刪除不等於吾使負責任嘅!
冇錯!

而家係2021

咁多自動backup!

就算存在僅僅一小時,全世界都知!

引用:
原帖由 Houdini~~ 於 2021-11-25 21:20 發表
去內地工作隔離住酒店,咁都大做文章
冇錯!

隨時又係班香港黃人攪事,以打擊愛國愛港的譚詠麟!

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2021-11-25 21:03 發表

神經箭兄

我喺時政版拜讀閭下留言好多年,一向欣賞閣下留言

但事隔多年後,估唔到以上之言出自閣下嘅留言中

根本係由蔡英文/民進黨主使嘅台灣1450網軍,上大陸網假扮大陸網民造假造謠嚟煽動帶風

由蔡英文/民進黨主使嘅台灣1450網軍,呢兩年不斷喺大陸、香港、台灣造假造謠嚟搞分化

大陸執法部門已經掌握到造謠者住址,微博需要實名登記,但為方便香港、台灣、澳門同胞,所以香港 ...
唔奇!

台毒島最愛造謠!

又一失德藝人?大陸瘋傳「校長」譚詠麟睡女粉絲照片曝光
https://tw.news.yahoo.com/快訊-又-失德藝人-大陸瘋傳-校長-132001735.html

就係台毒島的消息!

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2021-11-25 21:33 發表
香討班白痴仔信到十足十
東方日報,真理之光!

譚詠麟陷桃色風波 爆料者挑機:我必奉陪到底
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20211125/bkn-20211125120837281-1125_00862_001.html?eventsection=hk_entertainment&eventid=402883474d9a0d4e014da4d2fad41abf

「此文一出,即有多位網友去留言,唔少人都質疑佢連日嘅言論都咁有針對性,仲Tag埋阿倫,但見佢上載完所謂「證據」後又Del Post,有抹黑阿倫嘅嫌疑,同時亦有唔少食花生嘅網友嗌佢再Post新「證據」,引起熱論。」

絕對終生誠信破產!

房有相似︱譚詠麟曾晒酒店檢測相 間房人人入得!
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... d4e014da4d2fad41abf

根本係指定檢測房!各住客都入得 (甚至必須指定時間定期入去檢測!)

反中人士,圖亂咁p,正一弱智!

引用:
原帖由 dannyocean 於 2021-11-25 21:36 發表
玩左兩三日,連一張女主角在房既相都冇
絕世靚抽!

話咁快,咁多聰明的內地網友,以堅實證據,揭穿謊言!

東網巨星,絕對最勁!

引用:
原帖由 戶愚呂兄 於 2021-11-25 16:54 發表
12860183 事敗?  狀告者最新狀態奉陪到底喎

絕世靚抽!

用anrdoid / 華為HMS手機,指定東方日報app,最可信!

果位博友,只得咁少post,已經唔多可信!

仲要用毒果淫腦淫pad!更加唔可信!

引用:
原帖由 阿努阿圖阿圖 於 2021-11-25 22:37 發表

奉陪到底?影都唔L見喎!
豐田氫氣動力2022北京冬奧絕世靚抽!

黃人就係冇耐力,只有反中黑暴淫力!

冇X用!

引用:
原帖由 hkhotdog001 於 2021-11-25 22:50 發表
黃屎黑暴就係喜活在謊言,也會為左打擊不同意見者用上謊言無限上綱。
佢地叫呢d 係正義,呢d 係民主
絕世靚抽!

所以眼盲!

檢測房與一般房唔同,黃人睇唔到!

引用:
原帖由 隨心,隨緣。 於 2021-11-25 23:13 發表
校長是正氣人不會做🙄🙄🙄🙄🤔🤔🤔
冇錯!

係失德的,今日內地都發出「失信藝人」警告!

李雲迪都係被爆後不足24小時,被列「失信」!

引用:
原帖由 evayim2017 於 2021-11-26 08:31 發表

睇到有人話佢ip地址係香港,真唔真就唔知了。
唔奇!

香港反中黃人做假!

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-11-26 12:56 發表

國內要捉, 冇可能捉唔到.
絕對同意!

根本係實名制!

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2021-11-26 00:08 發表
真係有人會信...
絕世靚抽!

班黃曱,所謂太子站831燒死人都信!

地底邊有咁多空氣黎燒屍?

仲要最少攝氏1,200度的火,先燒得乾乾淨淨!更加冇可能!

(專登指明「攝氏」,係要避免黃人話

1,200度華氏,即攝氏648度
1,200度蘭金氏 (Rankine),更只有攝氏394度)

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-11-26 01:02 發表

一睇知有問題啦,譚校長71歲,女方23歲,YC平時講而家年輕一輩唔識四大天王,校長仲老過四大,點可能有個23歲粉絲 而且相片靜係得背影,你話係賭神高進都得
絕世靚抽!

黃淫作嘢,越作越差!

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-11-26 01:07 發表

iPad 客戶端 ;iPhone客戶端
即係不可信黃人最愛!

支持藉此打擊毒果淫X!宏揚華為HMS!

主題標籤 #譚詠麟
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]