• 瀏覽: 66,883
  • 回覆: 524
+19
成班都冇腦,條友話譚伯再敢發聲明就再放相,知唔知譚伯即刻驚到唔敢再發聲明?

引用:
原帖由 藍眼淚^^ 於 2021-11-25 11:28 PM 發表
但見微博啲人話譚叔啲相係舊年的
倫迷空群而出護主😀

引用:
原帖由 guessme 於 2021-11-25 11:48 PM 發表

倫迷空群而出護主😀
去微博睇都幾多人討論😀

如果係大陸境內發post,公安應該唔難找到發佈者囉

引用:
原帖由 guessme 於 2021-11-25 23:48 發表

倫迷空群而出護主😀
客觀分析啫!若早廿年發生都有機會,邊有後生女會迷戀個七十歲伯伯架

真係有人會信...

引用:
原帖由 tacticsolve 於 2021-11-26 12:08 AM 發表
真係有人會信...
當事件 水落石出
班曱甴之後又扮失憶

黃畜仲响隔離帖鳩叫,
情何以堪

頂,成日得把口,快D放相啦!
我鐘意倫伯D歌都係咁話,唔會幫佢講嘢,如果佢強姦人一定要拉佢!
最重要係我都想睇下D相架嘛!

引用:
原帖由 kenny1032 於 2021-11-26 12:05 AM 發表

客觀分析啫!若早廿年發生都有機會,邊有後生女會迷戀個七十歲伯伯架
擺到明就係食完野冇找數啦

粉絲還粉絲 食完野都要埋單

諗住食免費餐 人哋咪爆大鑊

引用:
原帖由 勒芒鐵仔LMH 於 2021-11-25 01:14 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=FbcmS1iy7IQ

咁急刪,擺明身有屎!

都話譚詠麟邊會咁賤格!
一睇知有問題啦,譚校長71歲,女方23歲,YC平時講而家年輕一輩唔識四大天王,校長仲老過四大,點可能有個23歲粉絲 而且相片靜係得背影,你話係賭神高進都得

引用:
原帖由 勒芒鐵仔LMH 於 2021-11-25 10:07 PM 發表

https://cdn.discuss.com.hk/t/5ad1ee/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_211125/20211125_e453a9bd20ff394631a22n9mdh3q7WMh.jpg

絕世靚抽!

用anrdoid / 華為HMS手機,指定東方日報app,最可信!

果位博友,只得 ...
iPad 客戶端 ;iPhone客戶端

呢招屈人好用喎
以後睇邊個藝人唔順眼
參考佢著過啲衫同鞋
搵一模一樣
然後搵個背部影張相,話係同一個人
刪文後,又再老屈話用錢搞惦左
呢啲手法咁似外國媒體?
求奇搵條友出黎,遮晒口面
穿套新公安制服,話自己係新疆公安逃到美國
咁就係有力證人?