• 瀏覽: 2,103
  • 回覆: 66
  • 追帖: 3
小弟 蘇七保, 好耐冇幫人算命,任何事都可問

只要提供:
1) 出生年月日時 (新曆時間,時間請給確定時間,如: 12:48am)
2) 出生地點
3) 性別

如果問姻緣,最好有對方生日以作參考。

程序上
1) 閣下提供以上資料時,絕不需要提供任何閣下發生過的事
2) 分析需時,回覆上會有 delay.

熱賣及精選
引用:
原帖由 蘇七保 於 2021-11-25 01:58 PM 發表

只要提供:
1) 出生年月日時 (新曆時間,時間請給確定時間,如: 12:48am)
2) 出生地點
3) 性別

程序上
del

引用:
原帖由 you99042 於 2021-11-25 02:03 PM 發表

13-6-1989 上午3:41
男 香港出世
問財運同 姻緣 女方出生日期:7-7-1986
你好,you99042,

1) 其實你過去 30 多年整體都算唔錯,人亦係光明磊落,性格屬陽光男孩一類,但不算合群一類,愛獨處。
2) 父母環境亦算不錯,只係你們緣份弱點及父母方面桃花多
3) 姻緣方面,女友屬於弱女感性型,但上年2020感情不穩。
4) 財運今年一般,留唔到錢,搵得到亦駛得到,只可以話穩定。有投資會好啲 (但上年2020 如有投資則慘慘)
5) 今年要多留意健康。

引用:
原帖由 蘇七保 於 2021-11-25 02:44 PM 發表

你好,you99042,

1) 其實你過去 30 多年整體都算唔錯,人亦係光明磊落,性格屬陽光男孩一類,但不算合群一類,愛獨處。
2) 父母環境亦算不錯,只係你們緣份弱點及父母方面桃花多
3) 姻緣方面,女友屬於弱女感性型,但上年2020感情不穩。
4) 財運今年一般,留唔到錢,搵得到亦駛得到,只可以話穩定。有投資會好啲 (但上年2020 如有投資則慘慘)
5) 今年要多留意健康 ...
1.喜歡獨處
3.幾時先有改善?
4.都算係
Thx

引用:
原帖由 蘇七保 於 2021-11-25 01:58 PM 發表

只要提供:
2) 出生地點
3) 性別

程序上
師傅你好,
1/ 1985 年9月5日上午02:17
2/ 香港
3/ 女

謝謝

引用:
原帖由 迪迪^_^ 於 2021-11-25 04:47 PM 發表

師傅你好,
1/ 1985 年9月5日上午02:17
2/ 香港
3/ 女

謝謝
你好,迪迪^_^,唔好叫我師傅喇.... 我路過咋~

1) 你性格精靈,有小聰明,亦令人歡喜,睇人眉頭眼額有一套,只是耐性不足,易隨波逐流。
2) 注意有時表面歡喜心內憂,不要在內心太多了負能量
3) 2007 - 2016 總體心情敗壞
4) 今年工作都唔錯,可能仲升咗職,可惜錢都係留唔住....盡力駛少D啦....
5) 工作比上年2020好多了

👍👍👍

引用:
原帖由 you99042 於 2021-11-25 03:32 PM 發表

1.喜歡獨處
3.幾時先有改善?
4.都算係
Thx
好彩睇番你仲有問題.....

3) 今年己經改善緊......當然偶爾都會有啲脾氣仔嘅。

引用:
原帖由 蘇七保 於 2021-11-25 05:58 PM 發表

好彩睇番你仲有問題.....

3) 今年己經改善緊......當然偶爾都會有啲脾氣仔嘅。
唔好意思 我們曖昧中 仲未一齊
THX

引用:

只要提供:
2) 出生地點
3) 性別

程序上
1986,1,28 2點20上午

問姻緣,單身
事業
謝謝

引用:
原帖由 you99042 於 2021-11-25 06:34 PM 發表

唔好意思 我們曖昧中 仲未一齊
THX
放心,好快成事👍

引用:
原帖由 蘇七保 於 2021-11-25 06:42 PM 發表

放心,好快成事👍
謝謝

引用:
原帖由 蘇七保 於 2021-11-25 05:49 PM 發表

你好,迪迪^_^,唔好叫我師傅喇.... 我路過咋~

1) 你性格精靈,有小聰明,亦令人歡喜,睇人眉頭眼額有一套,只是耐性不足,易隨波逐流。
2) 注意有時表面歡喜心內憂,不要在內心太多了負能量
3) 2007 - 2016 總體心情敗壞
4) 今年工作都唔錯,可能仲升咗職,可惜錢都係留唔住....盡力駛少D啦....
5) 工作比上年2020好多了

👍👍👍
師傅太謙虛啦😂
1,2 都係呀,3 就無咩太大差嘅事發生,但亦無好事😅😅
4 今年工作唔好呀,要放無薪假,6 月開始先好啲,不過都無升職加人工

想問會唔會轉到工?同問姻緣,謝謝

引用:
原帖由 迪迪^_^ 於 2021-11-25 06:54 PM 發表

師傅太謙虛啦😂
1,2 都係呀,3 就無咩太大差嘅事發生,但亦無好事😅😅
4 今年工作唔好呀,要放無薪假,6 月開始先好啲,不過都無升職加人工

想問會唔會轉到工?同問姻緣,謝謝
好快搵到的,加多點勁,農曆 11 月唔錯....... 要有心理準備下年辛苦呀....

其實今姻緣唔錯 wor....如果冇對象要多留意身邊人喇

引用:
原帖由 adaau2002 於 2021-11-25 06:42 PM 發表

1986,1,28 2點20上午

問姻緣,單身
事業
謝謝
Hello, adaau2002,

1) 你人個性其實好強,但個性強即係唔容易接受意見,所以要特別留意其他人意見 (即使唔係 favor 嘅都要聽)
2) 唔太擔心你工作,即使今年工作運較差,錢亦唔見得理想,下年2022 會有改善的
3) 太著眼工作了,姻緣其實有點運仔,只怕你唔合眼緣

引用:
原帖由 蘇七保 於 2021-11-25 07:33 PM 發表

Hello, adaau2002,

1) 你人個性其實好強,但個性強即係唔容易接受意見,所以要特別留意其他人意見 (即使唔係 favor 嘅都要聽)
2) 唔太擔心你工作,即使今年工作運較差,錢亦唔見得理想,下年2022 會有改善的
3) 太著眼工作了,姻緣其實有點運仔,只怕你唔合眼緣
你都講得岩啊,我都唔係好接受意見,但改善緊
今年工作勁差,阿頭勁煩
都有人追架,但真係唔合 眼緣
我想問幾時會有拖拍
未來老公大過我定細過我
大約係咩職業
會唔會有小朋友
大約幾時會結婚

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]