• 瀏覽: 8,622
  • 回覆: 50
早幾日係fb group度見到有半山區家長請補習老師,今日加咗人工
由之前$40蚊人工,加到而家$45一個鐘表現好仲有飯你食再加$5畀你,大拿拿加咗成25%(唔知有冇計錯數)

呢啲工真係冇得頂,大家有冇人才可以介紹畀呢位家長?

呢個係初初家長嘅招聘要求同人工,對比返新呢個真係好好多囉
加人工原因係上次個補習老師放佢飛機,真係唔應該

熱賣及精選
係咪越有錢既人就會越姑寒??
表現良好... 坐監咩

引用:
原帖由 Fokung 於 2021-11-25 03:24 PM 發表

係咪越有錢既人就會越姑寒??
表現良好... 坐監咩
點解佢可以半山?因為佢節儉囉

40美金?

引用:
原帖由 hummel 於 2021-11-25 03:35 PM 發表

40美金?
唔係won已經好好,仲想係美金

交通費都唔止啦~真係搵鬼同佢補~

引用:
原帖由 kimmi628 於 2021-11-25 03:40 PM 發表

半山喎,搭車都冇咗兩個鐘頭錢

故事係一個女人嫁咗俾一個有錢而邊緣弱智嘅男人,生左個仔之後攞完錢走佬,個男人受咗刺激

40。。。。。我去做m記仲近啲

引用:
原帖由 微薯 於 2021-11-25 03:12 PM 發表

早幾日係fb group度見到有半山區家長請補習老師,今日加咗人工
由之前$40蚊人工,加到而家$45一個鐘表現好仲有飯你食再加$5畀你,大拿拿加咗成25%(唔知有冇計錯數)

呢個係初初家長嘅招聘要求同人工,對比返新呢個真係好好多囉
加人工原因係上次個補習老師放佢飛機,真係唔應該
大把人燈左爭住做.又可以繼續著西裝好過係大家樂食二手飯

20年前都唔止咁奀啦!

引用:
原帖由 kimmi628 於 2021-11-25 03:40 PM 發表

請返住半山既,可能帶人為興趣呢

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]