• 瀏覽: 22,587
  • 回覆: 193
  • 追帖: 1
+14
根本而家後生一輩都唔會聽譚詠麟既歌,莫講話得24歲仲要係粉絲。年頭連聲夢班妹妹仔都未知邊個係李克勤,好難想像有個24歲女粉絲獻身!你話44歲54歲我都可能信。

引用:
原帖由 社會敗類 於 2021-11-25 04:59 PM 發表

想買對波鞋希望可以吸引下啲妹妹仔主意同埋想性能力會勁啲
回答你幾個問題,咩牌子?咁撚蒙點睇?邊度有得買?波鞋舖有得買,唔通五金舖咩柒頭。想性能力好?食歡喜哥既海狗丸啦仲洗問,科學小小啦唔該你

引用:
原帖由 社會敗類 於 2021-11-25 04:59 PM 發表
12860189 12860190

著鞋除褲咁過癮?

悲傷牛肉麵屋企有的賣

香討的大陸仔竟然話唔係鹹校長

引用:
12860189 12860190

不如話你都係香港人一樣甘咪得羅!

引用:

淨係知你著親都係舊鞋!

引用:
原帖由 vampire912 於 2021-11-26 09:17 AM 發表

唔關撐唔撐事,係都無完整嘅事情,就吹咁多嘢出嚟互片好咩?等有完整事實時,唔鐘意佢嘅咪盡情奚落囉,粉絲嘅咪繼續撐囉,宜家太早吧。
當住係先,why not

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-11-28 09:58 PM 發表

當住係先,why not
咁咪無聊囉,你老婆喺街市同豬肉佬傾多兩句你唔車佢兩把話佢勾佬?佢唔認你話當住係先,why not ? 將自由八掛建築喺人哋身上好開心咩?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 vampire912 於 2021-11-28 10:51 PM 發表

咁咪無聊囉,你老婆喺街市同豬肉佬傾多兩句你唔車佢兩把話佢勾佬?佢唔認你話當住係先,why not ? 將自由八掛建築喺人哋身上好開心咩?
將街市同老譚兩樣野擺埋講,己經知你係撐咸譚冇用㗎

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2021-11-29 12:59 AM 發表

將街市同老譚兩樣野擺埋講,己經知你係撐咸譚冇用㗎
我係想話係呢句"當住先 why not" 係幾咁無聊,不負責任。

引用:
原帖由 vampire912 於 2021-11-29 08:05 AM 發表

我係想話係呢句"當住先 why not" 係幾咁無聊,不負責任。
你咪唔好當,其他人當,唔鍾意佢更加當

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]