• 瀏覽: 22,660
  • 回覆: 193
  • 追帖: 1
+14
如果影相果位係男人,班黃C又會覺得冇問題,因佢地最鐘意嘅係HeHe!

引用:
原帖由 社會敗類 於 2021-11-25 06:42 PM 發表

咁校長洗唔洗坐哦
你樓下話內地不黃藍咪政治上腦

我認為台星冊已入時港星入否在陰謀論下是壹個政治反映。

引用:
原帖由 假波多 於 2021-11-25 07:21 PM 發表

乜大陸人都有黃藍咩
微博流出喎 睇清楚先政治上腦啦
又係由蔡英文/民進黨主使嘅台灣1450網軍,上大陸網假扮大陸網民造假造謠嚟煽動帶風

由蔡英文/民進黨主使嘅台灣1450網軍,呢兩年不斷喺大陸、香港、台灣造假造謠嚟搞分化

你呢啲低級附和嚟帶風向加強造謠,只可以呃到嗰班冇腦嘅黃人,但香討有腦藍人多過冇腦黃人好多,你去錯地方呃喇

仲有,大陸執法部門已經無數次查到喺大陸論壇、平台造謠嘅account係輾轉來自台灣,即係由蔡英文/民進黨主使嘅台灣1450網軍假扮大陸網民嚟造謠,主使謀人係台灣緦統蔡英文

呢啲嘢我熟知過你一萬倍

70歲仲小得

引用:
原帖由 社會敗類 於 2021-11-25 06:42 PM 發表

咁校長洗唔洗坐哦
傷風敗俗,可能要打籐

引用:
原帖由 BOC74 於 2021-11-25 07:01 PM 發表
可憐手足食呢D
茂所謂啦!曱甴屎都食嘅!

引用:
原帖由 sylim 於 2021-11-25 07:58 PM 發表
好快會有正面相睇 死撐果D人到時去食C
到而家連一張有女人嘅相都冇,咁都仲吹,當全世界嘅人都冇腦,只係自欺欺人

提下你,大陸執法部門已經掌握到造謠者住址

引用:
原帖由 社會敗類 於 2021-11-25 04:59 PM 發表
12860189 12860190

想買對波鞋希望可以吸引下啲妹妹仔主意同埋想性能力會勁啲
妖!校長係度show肌肉扮悲傷牛肉麵講既係自己,扮晒勁!根本無人信你咁勁lo😂😂😂71歲就自量下呀ma😌😌😌吹大左lo🤭🤭🤭

引用:
原帖由 假波多 於 2021-11-25 07:21 PM 發表

乜大陸人都有黃藍咩
微博流出喎 睇清楚先政治上腦啦
乜微博只有大陸先用到咩?

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-11-25 07:43 PM 發表
香討傻仔先會話唔係佢黎
點睇佢都冇咁勁😂😂😂

其實講咁耐,有冇佢同女在房間嘅相?冇嘅,講乜都冇用!

Kelme

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]