• 瀏覽: 5,893
  • 回覆: 61
  • 追帖: 2
《拳王》首播 網民唔捨得譚俊彥死!網民對此大呼大捨,揚言想多看他的演出!

《拳王》首播 網民唔捨得譚俊彥死! (yahoo.com)

熱賣及精選
引用:
原帖由 breathoutside15 於 2021-11-25 05:10 PM 發表

《拳王》首播 網民唔捨得譚俊彥死!網民對此大呼大捨,揚言想多看他的演出!

操肌咁勁出得一集

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-11-25 05:33 PM 發表

操肌咁勁出得一集
X2

引用:
原帖由 breathoutside15 於 2021-11-25 05:10 PM 發表

我都覺。佢做主角我會追。

「想多看他的演出」
真係吹得就吹,到佢擔正演出觀眾就轉台,收視創新低😂

引用:
原帖由 giselle1314 於 2021-11-25 05:37 PM 發表

我都覺。佢做主角我會追。
啱啱睇內文話佢會繼續用另一形式出現,唔知係咪知尋晚佢接嫲嫲走咁就完咗?😭
我都鐘意睇佢做戲。
依家睇拳王純粹祥仔.

引用:
原帖由 秋的來臨 於 2021-11-25 05:45 PM 發表

啱啱睇內文話佢會繼續用另一形式出現,唔知係咪知尋晚佢接嫲嫲走咁就完咗?😭
我都鐘意睇佢做戲。
依家睇拳王純粹祥仔.
祥仔就一半半啦⋯不過都睇劇情啦⋯可能煲舊片都未必追

認同! 如果譚俊彥係主角一定追

又咁橋,第一集譚仔就走左

2 套戲都 第  1 集 走左, d 編劇玩佢咩 ...

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-25 05:40 PM 發表

「想多看他的演出」
真係吹得就吹,到佢擔正演出觀眾就轉台,收視創新低😂
你係黑粉就承認啦,在這裡黑有乜用?
你又忘記咗邊個害到刑偵日記收視創歷史新低,答案就係強推之恥兼收視毒藥嘅王浩信

引用:
原帖由 kirklam 於 2021-11-25 06:03 PM 發表

又咁橋,第一集譚仔就走左
有套叫天涯俠醫,梁詠琪第一集撞車死,還有妙手II,蔡少芬出現幾集又死。

可能今晚
又重生穿越返嚟?
不死譚仔
🤭🤭

唔係呀我想睇狄龍仔多過張振朗

引用:

我寧願第一集死張振朗,留譚俊彥

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]