• 瀏覽: 6,800
  • 回覆: 81
+2
引用:
原帖由 一次真心的 於 2021-11-25 05:39 PM 發表
有啲吸毒,有啲玩女,有啲離婚,有啲打架。

好彩有啲被稱為零負評男藝人,貞操一定很好。

我諗起姜濤,23歲,仲係A0,更加係處男,清清白白無被女人用過,估佢為人咁正經,平時私下一定不會上鹹網,不食煙飲酒講粗口,人地話佢有禮貌,打籃球捱打也不還手,人地話佢勤力,做到暈都要出席商場show羸錢養家,為人大方不計較,自己賺少啲,也比機會其他十一人拍廣告,一齊分享賺錢喜悅。

真係諗唔到佢有乜負面新聞。 ...
呢期梗係譚伯威威

乜男人有貞操嘅咩,打過飛機出過嘢算唔算破咗處?

你都幾重口味…鍾意人妖?

引用:
原帖由 頌當涯角 於 2021-11-25 06:46 PM 發表
我,你老子我啊

errrr………

矮佬偉!

引用:
原帖由 一次真心的 於 2021-11-25 05:39 PM 發表

我諗起姜濤,23歲,仲係A0,更加係處男,清清白白無被女人用過,估佢為人咁正經,平時私下一定不會上鹹網,不食煙飲酒講粗口,人地話佢有禮貌,打籃球捱打也不還手,人地話佢勤力,做到暈都要出席商場show羸錢養家,為人大方不計較,自己賺少啲,也比機會其他十一人拍廣告,一齊分享賺錢喜悅。

處男?挑?你叫佢證明下先啦?

咩呀,一日戴住個安全套無直接接觸都仲當係處男呀?

𤓓唔撚𤓓呀!

引用:
原帖由 一次真心的 於 2021-11-25 07:46 PM 發表

形容姜濤唔得嗎?
鄧小巧應該都係A0
太重口

欣宜隻豬應該仲未有人食過

引用:

很喜歡你條曲線

陳錦雄做主角冇玩明星姐仔⋯婚後勁顧家,甚至為咗個小朋友連做明星咁好搵嘅筍工都放棄埋,完全係個好男人嘅典範嚟呀!

引用:

馬國明

引用:
原帖由 ATA0075 於 2021-11-25 09:46 PM 發表
黃耀明,包唔攪女人
但無話唔比男人攪。

道德倫忘

引用:

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]