• 瀏覽: 6,785
  • 回覆: 81
+2
引用:
原帖由 一次真心的 於 2021-11-25 05:39 PM 發表
有啲吸毒,有啲玩女,有啲離婚,有啲打架。

好彩有啲被稱為零負評男藝人,貞操一定很好。

我諗起姜濤,23歲,仲係A0,更加係處男,清清白白無被女人用過,估佢為人咁正經,平時私下一定不會上鹹網,不食煙飲酒講粗口,人地話佢有禮貌,打籃球捱打也不還手,人地話佢勤力,做到暈都要出席商場show羸錢養家,為人大方不計較,自己賺少啲,也比機會其他十一人拍廣告,一齊分享賺錢喜悅。

真係諗唔到佢有乜負面新聞。 ...
一個男人私底下都對女人無興趣的話,應不是正經唔正經的事,而是基會指數很高。

引用:
原帖由 wingwing127 於 2021-11-25 10:09 PM 發表

當年鐘欣曈都話自己係處女,當然係未爆陳冠x單野之前講
當年未爆希希之前,被人影到換衫佢都哭成淚人,仲慘過被人輪姦

第一時間諗起胡諾言,其次就係“藝人之家”一眾弟兄,例如張氏兄弟

姜容都得

都係孝順仔來的...

一定係佢 胡楓🤓

引用:
原帖由 一次真心的 於 25/11/2021 17:39 發表

我諗起姜濤,23歲,仲係A0,更加係處男,清清白白無被女人用過,估佢為人咁正經,平時私下一定不會上鹹網,不食煙飲酒講粗口,人地話佢有禮貌,打籃球捱打也不還手,人地話佢勤力,做到暈都要出席商場show羸錢養家,為人大方不計較,自己賺少啲,也比機會其他十一人拍廣告,一齊分享賺錢喜悅。

你中文會唔會差咗啲? 貞操??

引用:
原帖由 raywing86 於 2021-11-25 09:24 PM 發表
田雞
佢鍾意咗阿強個老婆阿珍喎

引用:
原帖由 一次真心的 於 2021-11-25 17:39 發表

好曲線呀! 係無被女人用過, 但男人就唔敢講啦
我見佢私下同ANSON LO 拖手仔

https://www.youtube.com/watch?v=gCpZPAOnZgo

引用:
原帖由 海灘忠OL 於 2021-11-26 09:10 AM 發表

唔通會同你講十零歲果時膽粗粗同班同學去一樓一叫雞咩,你比啊嬌更加天真
愛姜濤啲人95%都是黃人佢哋當然天真啦!吾是點會信老美是19年中幫老美攪亂香港呀!

有冇戴帶先?

黎耀祥

谷不起的,浪費時間!

沉大師以股壇清泉之稱

上半身個個都幾好~下半身難講!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]