• 瀏覽: 6,814
  • 回覆: 81
+2
引用:
原帖由 bebe1226 於 2021-11-26 12:25 PM 發表

愛姜濤啲人95%都是黃人佢哋當然天真啦!吾是點會信老美是19年中幫老美攪亂香港呀!
校長果d影得張梳化同床就有人信,有人影到依條姜暴徒沖入立法會就無人想信?

引用:
原帖由 一次真心的 於 2021-11-25 05:39 PM 發表
有啲吸毒,有啲玩女,有啲離婚,有啲打架。

好彩有啲被稱為零負評男藝人,貞操一定很好。

我諗起姜濤,23歲,仲係A0,更加係處男,清清白白無被女人用過,估佢為人咁正經,平時私下一定不會上鹹網,不食煙飲酒講粗口,人地話佢有禮貌,打籃球捱打也不還手,人地話佢勤力,做到暈都要出席商場show羸錢養家,為人大方不計較,自己賺少啲,也比機會其他十一人拍廣告,一齊分享賺錢喜悅。

真係諗唔到佢有乜負面新聞。 ...
嗰個個男童星,噏唔出個名添。

娛樂圈根本個個都亂七八糟,型象係捭公司塑造出來嘅。所謂嘅好,只係收藏得好,同埋同狗仔隊關係好啫。

引用:
原帖由 一次真心的 於 2021-11-25 05:39 PM 發表
有啲吸毒,有啲玩女,有啲離婚,有啲打架。

好彩有啲被稱為零負評男藝人,貞操一定很好。

我諗起姜濤,23歲,仲係A0,更加係處男,清清白白無被女人用過,估佢為人咁正經,平時私下一定不會上鹹網,不食煙飲酒講粗口,人地話佢有禮貌,打籃球捱打也不還手,人地話佢勤力,做到暈都要出席商場show羸錢養家,為人大方不計較,自己賺少啲,也比機會其他十一人拍廣告,一齊分享賺錢喜悅。

真係諗唔到佢有乜負面新聞。 ...
校長好!身體又好

現在做藝人,唔係做夫妻

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-11-26 12:19 PM 發表

好曲線呀! 係無被女人用過, 但男人就唔敢講啦
我見佢私下同ANSON LO 拖手仔

https://www.youtube.com/watch?v=gCpZPAOnZgo
Gay味濃

人on9,就能自己都呃埋

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]