• 瀏覽: 6,438
  • 回覆: 81
有啲吸毒,有啲玩女,有啲離婚,有啲打架。

好彩有啲被稱為零負評男藝人,貞操一定很好。

我諗起姜濤,23歲,仲係A0,更加係處男,清清白白無被女人用過,估佢為人咁正經,平時私下一定不會上鹹網,不食煙飲酒講粗口,人地話佢有禮貌,打籃球捱打也不還手,人地話佢勤力,做到暈都要出席商場show羸錢養家,為人大方不計較,自己賺少啲,也比機會其他十一人拍廣告,一齊分享賺錢喜悅。

真係諗唔到佢有乜負面新聞。

YouTube 留言全是讚賞他,試下留言稍為批評下他,轉頭留言被刪除,真係名符其實零負評藝人。

大家心目中有無其他人選好過姜濤呢?

熱賣及精選
貞操?形容女人喎

我,你老子我啊

引用:
原帖由 一次真心的 於 2021-11-25 05:39 PM 發表

我諗起姜濤,23歲,仲係A0,更加係處男,清清白白無被女人用過,估佢為人咁正經,平時私下一定不會上鹹網,不食煙飲酒講粗口,人地話佢有禮貌,打籃球捱打也不還手,人地話佢勤力,做到暈都要出席商場show羸錢養家,為人大方不計較,自己賺少啲,也比機會其他十一人拍廣告,一齊分享賺錢喜悅。

真係諗唔到佢有乜負面新聞。 ...
男人講呢d你有病才.成個八婆

佢話係A0就係A0咩

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-11-25 06:25 PM 發表

貞操?形容女人喎
形容姜濤唔得嗎?

引用:
原帖由 星升升 於 2021-11-25 07:33 PM 發表

佢話係A0就係A0咩
人地話佢誠實

J頭係咪青色

點解你會知佢係處男,唔通你係佢粒精子

阿rain...幾好

附件

Screenshot_20211125-200640_QQ.jpg(57.78 KB)

2021-11-25 08:11 PM

引用:
原帖由 星升升 於 2021-11-25 07:48 PM 發表

J頭係咪青色
乜有青色
除非無血到

引用:
原帖由 uvicvic 於 2021-11-25 07:48 PM 發表

點解你會知佢係處男,唔通你係佢粒精子
佢自己講

羅文

引用:
原帖由 一次真心的 於 2021-11-25 05:39 PM 發表

真係諗唔到佢有乜負面新聞。 ...
陳豪、郭晉安、狄狄仔、曹永廉、三哥....
後生啲有何廣沛

主題標籤 #mirror #姜濤
提示:支持鍵盤翻頁左 右