• 瀏覽: 5,767
  • 回覆: 78
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-11-25 07:59 PM 發表

北潭凹~赤徑~大浪坳~蚺蛇尖~長咀~大灣~大浪坳~赤徑~北潭凹
👍🏻

引用:
原帖由 Chris.yukman 於 25-11-2021 11:09 PM 發表

👍🏻
不枉此生

引用:
原帖由 unclesixteen 於 25-11-2021 11:06 PM 發表

可以開一張帖餐旦麵系列。。。
有架
https://www.discuss.com.hk/redir ... amp;utm_source=copy

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-11-25 07:59 PM 發表

北潭凹~赤徑~大浪坳~蚺蛇尖~長咀~大灣~大浪坳~赤徑~北潭凹
樓主勁喎  我3x歲時行咗條跟你差不多的路線,冇上蚺蛇尖,只得你呢條3份2的路程,就已經行到抽筋,好辛苦,差不多天黑先至出到北潭凹

引用:
原帖由 我係掟磚廢青2號 於 25-11-2021 11:44 PM 發表

樓主勁喎  我3x歲時行咗條跟你差不多的路線,冇上蚺蛇尖,只得你呢條3份2的路程,就已經行到抽筋,好辛苦,差不多天黑先至出到北潭凹
由越過高山由越過谷

引用:
原帖由 我係掟磚廢青2號 於 25-11-2021 11:44 PM 發表

我呢就冇抽筋,就係有兩次想中暑既跡像(因為熱同焗又武豐)。隻鞋就薄底爪地強唔跣但衰在冇避震,落山幾驚拗柴,一拗柴就要坐直升機,會菸到爆

我唔要食呀🙀😾

支持

人餓,乜嘢都係美食。
行10個鐘,勁喎!

長途喎

睇住好好食個樣

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-11-25 06:19 PM 發表
實在太肚餓喇!行山行咗成10個鐘,終於番到嚟赤徑,時間係晚上7:30 PM, 個肚餓到扁咗,隻腳行到唔屬於自己,一定要食D野,因為仲有臨尾嗰2km上斜去北潭凹坐車走。
呢間士多就係赤徑村口,天色已晚,頭上既頭燈照住前面既路,有光綫從士多射過來,士多員工正在用膳,我地一行3人就好似餓鬼問有冇野食,員工話有餐蛋麵,我地就即刻坐低,要了3碗餐蛋麵加汽水套餐,盛惠$50蚊一 set。Order後即刻入士 ...
隻煎蛋好誘人

引用:
原帖由 Eggy2k 於 2021-11-25 06:19 PM 發表
實在太肚餓喇!行山行咗成10個鐘,終於番到嚟赤徑,時間係晚上7:30 PM, 個肚餓到扁咗,隻腳行到唔屬於自己,一定要食D野,因為仲有臨尾嗰2km上斜去北潭凹坐車走。
呢間士多就係赤徑村口,天色已晚,頭上既頭燈照住前面既路,有光綫從士多射過來,士多員工正在用膳,我地一行3人就好似餓鬼問有冇野食,員工話有餐蛋麵,我地就即刻坐低,要了3碗餐蛋麵加汽水套餐,盛惠$50蚊一 set。Order後即刻入士 ...
村狗日頭就好地地好friendly,入咗夜就兇到唔係人咁品

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]