• 瀏覽: 1,194
  • 回覆: 15
阿朗又贏!

附件

Screenshot_20211125-184424_Mirror.jpg(86 KB)

2021-11-25 06:47 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 快樂的飛機師 於 2021-11-25 06:47 PM 發表

阿朗又贏!
得啦得啦,阿朗29號贏硬金球,放心啦

點解撐阿羅都係呢啲明叔 鄧佢尷尬

引用:
原帖由 ~CHEMISTRY~ 於 2021-11-25 07:39 PM 發表

吹奏梅西果啲明叔一定個個都面皮好厚

其實明叔嘅意思係講,一個小學雞,一個中二生,都唔同level。

而家又唔係講文尼同沙拿,
所以"利物浦名叔"呢個衍頭唔重要,
實際只係作為一個講波佬評價.

引用:
原帖由 ~CHEMISTRY~ 於 2021-11-25 07:39 PM 發表

唔撐英超球隊, 下次仲有人搵佢講波 ?

分析含咩圖呀

要自我感覺良好?

引用:
原帖由 Cloud6.0 於 2021-11-26 10:53 AM 發表

分析含咩圖呀
分析已在 ... 在何處 ?

在心中.

引用:
原帖由 WakikiBB 於 2021-11-26 11:10 AM 發表

分析已在 ... 在何處 ?

在心中.
偷工減料到咁

郎粉為咗吹奏冇所不用其極,連曼聯死敵利記烏龍茶都用黎quote,真係好恐怖😱

利申:非斯粉

林柏特:我總說美斯勝過C.朗 但現在傾向後者

香港時間11月26日,林柏特(Frank Lampard)表示,我總是說美斯(Lionel Messi)勝過C.朗拿度(Cristiano Ronaldo),但仔細想想,我認為現在基斯坦奴-朗拿度更有優勢。

香港時間11月26日,林柏特(Frank Lampard)表示,我總是說美斯(Lionel Messi)勝過C.朗拿度(Cristiano Ronaldo),但仔細想想,我認為現在基斯坦奴-朗拿度更有優勢。

死喇,個個都睇穿咗梅西個包裝
https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13845019/1/20211126

而家睇個勢要撐起梅西極之困難,但係抹黑阿朗話都冇咁易

引用:
原帖由 JV3733 於 2021-11-27 07:54 PM 發表

而家睇個勢要撐起梅西極之困難,但係抹黑阿朗話都冇咁易
得啦得啦,阿朗29號就拎到金球獎,到時6:6打和,ok?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]