• 瀏覽: 1,044
  • 回覆: 14
本主題由 hyunjung 於 2021-11-26 12:53 PM 下沉
今日TVB內部員工頒獎禮公佈提名名單,好奇click左入去最受歡迎電視拍檔睇左一睇,發現既無《星空下的仁醫》鄭嘉穎&馬國明,又無《換命真相》鄧佩儀&劉佩玥&蔣家旻,佢地合作咁有默契火花竟然都無份入圍,就知TVB又想造馬,提前將有潛力攞獎嘅選項排除,連俾觀眾選擇嘅機會都無。

好心你想造馬就直接後台頒獎啦,何必呃觀眾投票扮曬民主?次次投票票數又唔肯公開,毫無透明度,

好似視帝人選擺明鄭嘉穎馬國明會有最多票數,到時你就頒俾譚俊彥張振朗,扮係觀眾有份參與,企圖造出最水視帝!

講真,上年蔡思貝嘅視后名銜依然未得到觀眾認可,或者改做最佳女員工獎可能仲實至名歸!

熱賣及精選
惠英紅,蔡思貝之後
已全冇公信力
自毀長城

選邊個都會有人講假民主真造馬架啦下化

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-25 06:48 PM 發表

今日TVB內部員工頒獎禮公佈提名名單,好奇click左入去最受歡迎電視拍檔睇左一睇,發現既無《星空下的仁醫》鄭嘉穎&馬國明,又無《換命真相》鄧佩儀&劉佩玥&蔣家旻,佢地合作咁有默契火花竟然都無份入圍,就知TVB又想造馬,提前將有潛力攞獎嘅選項排除,連俾觀眾選擇嘅機會都無。

好心你想造馬就直接後台頒獎啦,何必呃觀眾投票扮曬民主?次次投票票數又唔肯公開,毫無透明度,

好似視帝人選擺明鄭嘉穎 ...
就係,連《換命真相》三個女角咁出彩都無份,真係好假

引用:
原帖由 dhj 於 2021-11-25 06:54 PM 發表

選邊個都會有人講假民主真造馬架啦下化
頒曬D獎俾親生仔女/後台黨,無約/唔受力捧就食白果囉,唔使睇都知賽果啦!
上年龔慈恩就係例子,做得幾好都白費心機,唔怪得越黎越多好戲之人離巢,要做炮灰襯托戲屎蔡思貝,稍為有料都唔會委屈自己啦!

又拉仇恨,咁憎TVB,
但係又留意TVB既頒獎禮,
精神分裂。

班曱甴對TVB夠假唔睇真追看啦

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-25 18:48 發表

你講商台呀?

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-25 06:48 PM 發表

打手無Link又係度作古仔踩TVB

你咁唔鐘意咪返去妖TV自己攪囉

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-25 07:01 PM 發表

頒曬D獎俾親生仔女/後台黨,無約/唔受力捧就食白果囉,唔使睇都知賽果啦!
上年龔慈恩就係例子,做得幾好都白費心機,唔怪得越黎越多好戲之人離巢,要做炮灰襯托戲屎蔡思貝,稍為有料都唔會委屈自己啦!
頒俾你偶像蝗嗅魚咪係真民主頒獎禮咯
啱唔啱聽?

樓主一日喺tvb版有幾多留言,就有幾多意思

妖,你有無返過工,每間公司都係咁架啦,你係長職員工唔通抽獎時你想做兼職個d都有份大抽獎,岸膠

人地有頒獎禮又要偷睇又要鬧,去睇返黃台造星最啱你口味

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-25 18:48 發表

假你咪冇柒睇囉, 大把人鍾意睇.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]