• 瀏覽: 11,102
  • 回覆: 125
  • 追帖: 1
+2
舊年蔡思貝,今年張振朗。
使徒行者3情侶。。。。。。

唉,連羅蘭姐都話張振朗好演技。

而且今年又係佢去公佈提名,喺萬千星輝賀台慶又佔用好耐嘅時間七情上面。

睇嚟今年視帝應該係佢。

譚俊彥唔差喎
今年拎都冇問題呀

樓主真係講中哂point

又講得幾中,我估譚機會最大,因為最近係咁俾佢係綜藝出現攞人氣,真係似想捧佢做視帝

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2021-11-29 12:53 AM 發表
又講得幾中,我估譚機會最大,因為最近係咁俾佢係綜藝出現攞人氣,真係似想捧佢做視帝
讚成,東網近呢個月差唔多日日都有譚嘅新聞,tvb肯定幫佢谷人氣,視帝應該會俾佢

引用:
原帖由 scenario 於 2021-11-25 07:50 PM 發表
以前要拎視帝,就算唔係套劇收視前三,都要個角色大受歡迎,唔係高層鐘意就得,否則林峯應該拎左n次,

譚俊彥好明顯靠老豆,入tvb時間又短,大部分主演劇收視超低...只係因為似李政宰就紅到拎視帝

張振朗只係王浩信跟班,佢拍劇要拍住王浩信先有火花,
佢連自己擔起一套劇都未得,只係冧掂珍姐就話視帝...

tvb 係要俾既,佢鐘意全部一線小生年年逐個拎都得,如果之後 ...
張振朗拳王操肌操爆燈,佢真係好努力💪

引用:
原帖由 yuenyuen128 於 2021-11-29 12:55 AM 發表

讚成,東網近呢個月差唔多日日都有譚嘅新聞,tvb肯定幫佢谷人氣,視帝應該會俾佢
東網日日講的話,咁更加十成十係佢了,因為前幾年TVB都係靠東網日日谷d造馬視后

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-25 08:22 PM 發表
同意,煎pan(巨輪、張保仔)馬明(on call 36小時、降魔的)大熱陪跑左好幾次先攞到,如果譚二代,張振朗攞到證明TVB沒落得好緊要!
所以話呢,比佢兩個入到男主男喜五強已經夠有凸,尤其張,一擔正D就想一步登天,唔係呀嘛

引用:
原帖由 胡三刀 於 2021-11-29 12:57 AM 發表

張振朗拳王操肌操爆燈,佢真係好努力💪
tvbD一線小生邊個唔係努力左好多年呀

引用:
原帖由 無盡幼小的回覆 於 2021-11-29 01:01 AM 發表

所以話呢,比佢兩個入到男主男喜五強已經夠有凸,尤其張,一擔正D就想一步登天,唔係呀嘛
我反而覺得山蔥好唔好彩,今宵2上唔到

引用:
原帖由 無盡幼小的回覆 於 2021-11-29 01:03 AM 發表

就係要努力多年先可以羅視帝

都睇得出佢地好努力

譚俊彥咩角色都做到,張振朗靚仔又掂

引用:
原帖由 無盡幼小的回覆 於 2021-11-29 01:03 AM 發表

有人話佢操肌操爆燈,佢真係好努力咁視帝應該一早比香港先生ROCKY原來視帝好努力操肌操爆燈.
唔洗計演技

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]