• 瀏覽: 11,105
  • 回覆: 125
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-29 01:19 AM 發表

乜班配角無操唔努力咩?
講到得張生一個努力咁款!
講真朱敏翰做戲自然好多,張振朗好做作!
YES..當年胡杏兒好努力增肥幾十磅拍劇..係咪要比視后佢..有人柒到冇人有

引用:
原帖由 jhy0374 於 2021-11-26 11:30 AM 發表
舊年蔡思貝,今年張振朗。
使徒行者3情侶。。。。。。

唉,連羅蘭姐都話張振朗好演技。

而且今年又係佢去公佈提名,喺萬千星輝賀台慶又佔用好耐嘅時間七情上面。

睇嚟今年視帝應該係佢。
似..比柒頭張振朗...台慶比成PART佢七情上面..死谷眼淚屎到

友到有邊位可以做到咁?

係咪因為張對眼出左問題呢?硬係睇唔到佢做戲有乜野感情比到我,唔係哭到成面眼水鼻涕叫做演技既,做成個款無論身高外貌表演都係副手不二之選,黃子恆真係大氣佢好多

拳王有呢兩件娘炮同柴9死chok已經唔想睇

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-11-29 01:44 AM 發表

似..比柒頭張振朗...台慶比成PART佢七情上面..死谷眼淚屎到
果part應該係試水溫,但真係悶到嘔

引用:
原帖由 無盡幼小的回覆 於 2021-11-29 10:31 AM 發表
係咪因為張對眼出左問題呢?硬係睇唔到佢做戲有乜野感情比到我,唔係哭到成面眼水鼻涕叫做演技既,做成個款無論身高外貌表演都係副手不二之選,黃子恆真係大氣佢好多
我覺得佢眼神好似成日鄧好大,唔識係感情位放柔d咁

呢排成日有人話譚俊彥唔好,但佢出名係實力派

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2021-11-25 07:54 PM 發表
柳應庭唱功好過張學友,唔怪得樂壇已死
柳應庭係乜水??

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2021-11-29 01:17 PM 發表

果part應該係試水溫,但真係悶到嘔
希望拳王收視差過10月初五...視帝有少少變數

引用:
原帖由 馬路怪異現實 於 2021-11-29 02:30 PM 發表
呢排成日有人話譚俊彥唔好,但佢出名係實力派
其實佢入行20年..456近幾年先在tvb.先有知名度

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2021-11-29 01:18 PM 發表

我覺得佢眼神好似成日鄧好大,唔識係感情位放柔d咁
黃子恆外型演技都好過佢.可惜可惜

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2021-11-29 02:33 PM 發表

柳應庭係乜水??
Jer@mirror

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-11-29 03:40 PM 發表

其實佢入行20年..456近幾年先在tvb.先有知名度
原來佢同鍾嘉欣係合作過

引用:
原帖由 Chickwing25 於 2021-11-29 04:00 PM 發表

Jer@mirror
識佢老鼠

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]