• 瀏覽: 11,120
  • 回覆: 125
  • 追帖: 1
+2
好流啲

譚比張有觀眾緣

引用:
原帖由 scenario 於 2021-11-25 07:50 PM 發表
以前要拎視帝,就算唔係套劇收視前三,都要個角色大受歡迎,唔係高層鐘意就得,否則林峯應該拎左n次,

譚俊彥好明顯靠老豆,入tvb時間又短,大部分主演劇收視超低...只係因為似李政宰就紅到拎視帝

張振朗只係王浩信跟班,佢拍劇要拍住王浩信先有火花,
佢連自己擔起一套劇都未得,只係冧掂珍姐就話視帝...

tvb 係要俾既,佢鐘意全部一線小生年年逐個拎都得,如果之後 ...
好過個垃圾Viu

引用:
原帖由 scenario 於 2021-11-25 07:50 PM 發表
以前要拎視帝,就算唔係套劇收視前三,都要個角色大受歡迎,唔係高層鐘意就得,否則林峯應該拎左n次,

譚俊彥好明顯靠老豆,入tvb時間又短,大部分主演劇收視超低...只係因為似李政宰就紅到拎視帝

tvb 係要俾既,佢鐘意全部一線小生年年逐個拎都得,如果之後 ...
Both rubbish

最受歡迎男歌手,金獎:古天樂👏👏👏

真心今年無人好突出,就算視帝視后都無收視無話題性

排隊上車

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2021-11-25 07:53 PM 發表
其實幾年攪一次會好好多
yes, 一早都話多Q魚,  幾屆視后拎完都執豆 好心咪再攪

引用:
原帖由 ℝ𝔸𝕀ℕ☆ 於 2021-11-25 08:39 PM 發表
唔駛睇,今年主角,我只睇阿RAIN
我睇波波

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-11-29 04:43 PM 發表

yes, 一早都話多Q魚,  幾屆視后拎完都執豆 好心咪再攪
根本D人既材能追不上進度

唔係展鵬跳草裙舞,幾時到呢兩個

唔通叫姜濤做男主角咩連講嘢都有問題對白都講唔到

如果張振朗攞到先係突破TVB常規
唔係睇資歷而係睇發揮
支持張振朗攞

如果黃智賢係名人個仔

引用:

你係唔係叫余大媽?
定係叫志雲菊?
洗唔洗好似商台,金馬,金像,奧斯卡,只要反中撐暴就大獎?
如果,係甘L樣。我情願tvb按自己宗旨辦事。

唔知就比你嚇死,知就比你笑死。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]