• 瀏覽: 11,118
  • 回覆: 125
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 scenario 於 2021-11-25 07:50 PM 發表
以前要拎視帝,就算唔係套劇收視前三,都要個角色大受歡迎,唔係高層鐘意就得,否則林峯應該拎左n次,

譚俊彥好明顯靠老豆,入tvb時間又短,大部分主演劇收視超低...只係因為似李政宰就紅到拎視帝

張振朗只係王浩信跟班,佢拍劇要拍住王浩信先有火花,
佢連自己擔起一套劇都未得,只係冧掂珍姐就話視帝...

tvb 係要俾既,佢鐘意全部一線小生年年逐個拎都得,如果之後 ...
無記收視高企,主要是一班口裡說不,身體卻成實嘅忠粉支持。
無記一定要多謝佢哋!

叫人沖,自己鬆(呀!唔係);
應該是叫人唔好睇,自己卻偷睇!
🤣🤣🤣🤣🤣😱

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2021-11-29 01:18 PM 發表

我覺得佢眼神好似成日鄧好大,唔識係感情位放柔d咁
佢唔係特登登大,係本身金魚眼,而做感情戲既時候,就更加只係知道再瞪大對眼,以為咁樣係代表怒與哀law

王浩同袁偉都上到位就已經沒落,林峯其實好慘

邊個攞都唔啱鍵盆戰士心意啦

譚仔沒說半句,張就日日吹想得視帝拉票

引用:
原帖由 零死04 於 2021-11-29 06:15 PM 發表
譚仔沒說半句,張就日日吹想得視帝拉票
張就未播拳王果時就show肌肉照
其實劇入面個個都同佢一樣係甘辛苦,都無出過聲

請問妖台有無視帝呀?😂

引用:
原帖由 scenario 於 2021-11-25 07:50 PM 發表
以前要拎視帝,就算唔係套劇收視前三,都要個角色大受歡迎,唔係高層鐘意就得,否則林峯應該拎左n次,

譚俊彥好明顯靠老豆,入tvb時間又短,大部分主演劇收視超低...只係因為似李政宰就紅到拎視帝

張振朗只係王浩信跟班,佢拍劇要拍住王浩信先有火花,
佢連自己擔起一套劇都未得,只係冧掂珍姐就話視帝...

tvb 係要俾既,佢鐘意全部一線小生年年逐個拎都得,如果之後 ...
你又會知內情嘅?🤔

正如平凡人都可以有愛情,
外表不討好的人就冇得做主角?

引用:
原帖由 Chickwing25 於 2021-11-29 04:00 PM 發表

Jer@mirror
柳影紅我就識

引用:
原帖由 fbb6f3ab73f82f 於 2021-11-29 04:50 PM 發表
如果張振朗攞到先係突破TVB常規
唔係睇資歷而係睇發揮
支持張振朗攞
收視仆直, 一早証明 張振朗唔掂無記又捧錯人?

譚俊彥應該拎男角色,視帝就陳展鵬,本身諗住可能因為加薪件事令佢冇得拎,但今屆對手好一般,加上近期都有出席台慶又唱下歌咁,應該係佢掛,如果係張振朗真係同上屆視后蔡思貝一樣,佢想捧邊個就邊個拎,氹得高層好舒服

泥鯭充石班,無記有乜辨法唔沒落🤔😩

蜀中無大將,臭化當先鋒?!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]