• 瀏覽: 11,093
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 scenario 於 2021-11-25 07:50 PM 發表
以前要拎視帝,就算唔係套劇收視前三,都要個角色大受歡迎,唔係高層鐘意就得,否則林峯應該拎左n次,

譚俊彥好明顯靠老豆,入tvb時間又短,大部分主演劇收視超低...只係因為似李政宰就紅到拎視帝

張振朗只係王浩信跟班,佢拍劇要拍住王浩信先有火花,
佢連自己擔起一套劇都未得,只係冧掂珍姐就話視帝...

tvb 係要俾既,佢鐘意全部一線小生年年逐個拎都得,如果之後 ...
yes..今年視帝根本冇一個突出..456只靠人氣...振朗賣慘爭視帝..依2位演技完全末夠班拎視帝

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-25 08:22 PM 發表
同意,煎pan(巨輪、張保仔)馬明(on call 36小時、降魔的)大熱陪跑左好幾次先攞到,如果譚二代,張振朗攞到證明TVB沒落得好緊要!
尤其張振朗最柒.賣慘...操body好辛苦.好辛苦.就要匡比視帝佢..不知所謂..
人地陳豪天與地修身練大隻..張家輝激戰修身練大隻....有冇嫌辛苦半句

引用:
原帖由 無盡幼小的回覆 於 2021-11-29 01:03 AM 發表

tvbD一線小生邊個唔係努力左好多年呀
有人話佢操肌操爆燈,佢真係好努力咁視帝應該一早比香港先生ROCKY原來視帝好努力操肌操爆燈.
唔洗計演技

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-29 01:19 AM 發表

乜班配角無操唔努力咩?
講到得張生一個努力咁款!
講真朱敏翰做戲自然好多,張振朗好做作!
YES..當年胡杏兒好努力增肥幾十磅拍劇..係咪要比視后佢..有人柒到冇人有

引用:
原帖由 jhy0374 於 2021-11-26 11:30 AM 發表
舊年蔡思貝,今年張振朗。
使徒行者3情侶。。。。。。

唉,連羅蘭姐都話張振朗好演技。

而且今年又係佢去公佈提名,喺萬千星輝賀台慶又佔用好耐嘅時間七情上面。

睇嚟今年視帝應該係佢。
似..比柒頭張振朗...台慶比成PART佢七情上面..死谷眼淚屎到

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2021-11-29 01:17 PM 發表

果part應該係試水溫,但真係悶到嘔
希望拳王收視差過10月初五...視帝有少少變數

引用:
原帖由 馬路怪異現實 於 2021-11-29 02:30 PM 發表
呢排成日有人話譚俊彥唔好,但佢出名係實力派
其實佢入行20年..456近幾年先在tvb.先有知名度

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2021-11-29 01:18 PM 發表

我覺得佢眼神好似成日鄧好大,唔識係感情位放柔d咁
黃子恆外型演技都好過佢.可惜可惜

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-12-2 03:29 PM 發表

講張振朗部份我絕對認同, 佢真係同王浩信先有火花, 佢應該五強都無, 係比人吹大咗
但譚俊彥其實唔係差, 佢之前咪同GIGI去商演, 其實商場搵得佢證明佢有一定吸引力
唔只係個樣似魷魚嘅, 佢係20年前已經拍電影, 雖然唔係要角,
但失億48小時同十八年後佢都交足戲 (最近個套我無睇)
再加上佢有個愛妻/暖男形像, 你唔覺得佢似走緊陳豪條路咩? 間直係翻版喎
再講, 如果效老豆係得 ...
張振朗今次劣評如潮..佢係TVB力捧.應該五強穩入..
譚俊彥套劇唔係好突出...水鬥水...焗㨂456咁解

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]