• 瀏覽: 5,108
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
以前要拎視帝,就算唔係套劇收視前三,都要個角色大受歡迎,唔係高層鐘意就得,否則林峯應該拎左n次,

譚俊彥好明顯靠老豆,入tvb時間又短,大部分主演劇收視超低...只係因為似李政宰就紅到拎視帝

張振朗只係王浩信跟班,佢拍劇要拍住王浩信先有火花,
佢連自己擔起一套劇都未得,只係冧掂珍姐就話視帝...

tvb 係要俾既,佢鐘意全部一線小生年年逐個拎都得,如果之後變到勁歌咁冇人care 就唔好後悔....

熱賣及精選
其實幾年攪一次會好好多

柳應庭唱功好過張學友,唔怪得樂壇已死

同意,煎pan(巨輪、張保仔)馬明(on call 36小時、降魔的)大熱陪跑左好幾次先攞到,如果譚二代,張振朗攞到證明TVB沒落得好緊要!

唔駛睇,今年主角,我只睇阿RAIN

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-25 08:22 PM 發表

同意,煎pan(巨輪、張保仔)馬明(on call 36小時、降魔的)大熱陪跑左好幾次先攞到,如果譚二代,張振朗攞到證明TVB沒落得好緊要!
大台話得事嘅都換左幾次啦, 今時今日不妨嚟個雙視帝視后, 到時就坐埋都係視帝視后, 套套劇都有三四個視帝視后主演, Cast何其壯觀

引用:
原帖由 scenario 於 2021-11-25 07:50 PM 發表

以前要拎視帝,就算唔係套劇收視前三,都要個角色大受歡迎,唔係高層鐘意就得,否則林峯應該拎左n次,

譚俊彥好明顯靠老豆,入tvb時間又短,大部分主演劇收視超低...只係因為似李政宰就紅到拎視帝

tvb 係要俾既,佢鐘意全部一線小生年年逐個拎都得,如果之後 ...
主演收視超低?點都低唔過刑偵日記啦,收視毒藥王浩信先係真正嘅令tvb沒落。

唔係咁點樣吹大視帝個名叫價

引用:
原帖由 scenario 於 2021-11-25 07:50 PM 發表

tvb 係要俾既,佢鐘意全部一線小生年年逐個拎都得,如果之後 ...
yes..今年視帝根本冇一個突出..456只靠人氣...振朗賣慘爭視帝..依2位演技完全末夠班拎視帝

引用:
原帖由 甘酸苦 於 2021-11-25 08:22 PM 發表

尤其張振朗最柒.賣慘...操body好辛苦.好辛苦.就要匡比視帝佢..不知所謂..
人地陳豪天與地修身練大隻..張家輝激戰修身練大隻....有冇嫌辛苦半句

亂吹,講收演一定陳展鵬,演技鄭嘉穎。

連基佬教主都拍電影,唔怪得香港影壇沒落

亞豬亞狗都係事帝事後   到時排位第一排夠吾夠位企啦 到時有啲事帝後排第二排甘就橙呀

矮仔新抱     狄龍個仔吾係拉關係甘快有主角做 ?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]