• 瀏覽: 4,842
  • 回覆: 121
+7
  香港時間11月26日,林柏特(Frank Lampard)表示,我總是說美斯(Lionel Messi)勝過C.朗拿度(Cristiano Ronaldo),但仔細想想,我認為現在基斯坦奴-朗拿度更有優勢。

在一檔節目中,尼維利(Gary Neville)和加歷查(Jamie Carragher)在誰是有史以來最好的球員的問題上爭論不休,這影響了林柏特的想法。

被問到美斯還是C.朗拿度的問題是,林柏特表示:「你知道嗎,我一直都是支持美斯的人。最近我看了尼維利和加歷查的辯論。事實上,我在想C.朗拿度在決賽和4強中的表現、數據和入球,就像我們看到的那樣。我覺得我現在應該更傾向於C.朗拿度,但是這肯定會拉一大堆仇恨。」

只要撕開梅西D包裝

人人都轉晒呔

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13845019/1/20211126

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
林柏特一睇就知唔夠梅西迷識波

各有所好其實好正常
但6(就嚟7) 點都係大過5

其實幻想7有咩用
少啲幻想 
29號到時比左利雲都唔洗太失望丫嘛

我都覺得c朗勁d,又多2埸附加賽擦數據,美斯點追?阿根廷已出線世界盃,阿根廷教練講到明出年唔再招佢踢外圍賽。

強強對決,球會同國家隊對強敵既表現,點都係美斯勁d。

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-11-27 11:02 AM 發表
各有所好其實好正常
但6(就嚟7) 點都係大過5
16>6
林8揀C朗都好正常嘅

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-11-27 11:05 AM 發表
對巴黎對拜仁
梅西點勁法?
梅西迷吹奏勁我就知 
梅西勁暫時唔覺 

引用:
原帖由 西聞愛吹奏 於 2021-11-27 11:06 AM 發表

對巴黎對拜仁
梅西點勁法?
梅西迷吹奏勁我就知 
梅西勁暫時唔覺 
你要講兩三場波? 忘記美斯點樣兩次決賽玩謝曼聯? 都未講皇馬對巴塞美斯贏多輸少。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-11-27 11:09 AM 發表

你要講兩三場波? 忘記美斯點樣兩次決賽玩謝曼聯? 都未講皇馬對巴塞美斯贏多輸少。
笑死人咩
我講就兩三場波
你講既難道唔係?

引用:
原帖由 西聞愛吹奏 於 2021-11-27 11:17 AM 發表

笑死人咩
我講就兩三場波
你講既難道唔係?
你知唔知C朗在陣,皇馬對巴塞踢咗幾多場波? 巴塞食住皇馬,美斯表現好好嫁。定係你根本無追開?

斯粒一律無視呢d報導,因為實在太多,冇得抝

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-11-27 11:05 AM 發表
梅西國家隊正賽對強隊0球

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-11-27 11:27 AM 發表

https://na.cx/i/LiqaPQS.jpg梅西國家隊正賽對強隊0球
皇馬巴塞對賽紀錄,please。

引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-11-27 11:19 AM 發表

你知唔知C朗在陣,皇馬對巴塞踢咗幾多場波? 巴塞食住皇馬,美斯表現好好嫁。定係你根本無追開?
無沙白帶住

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]